1. Ay anonim 3 kusura bakma valla ya kabak gibi yazdım ben de başlığa ama popüler diziydi ya herkes biliyordur diye düşündüm. Daha okuma sen bu soruyu bence :)

Anonim 1 ali sarper'le de mi kırıştırıyordu ferhunde? Vay o.... peki ali sarper'in necla'yla evlenmesinden önce mi sonra mı?

26 aralık 2019 20:37

2. Anonim 2 anlat valla ya:) Ben necla cem'le tekrar evlendikten sonra bıraktım ama deli gibi merak ediyorum sonra ne oldu diye. Arada kısa videoları izliyorum ama full bölümü de izleyemem.

Mesela heralde leyla nazmi'den sonra tekrar oğuz'a gitti. Ne oldu ondan sonra? finalde bir bebek vardı oğuz'dan mıydı o?

Necla cem'den sonra ali sarper'le evlendi ama boşandılar mı sonra? Çünkü tren garında yalnızdı necla.

Bir de sedef'le şevket sevgili oldular mı hiç? Sedef finalde başka biriyle evlendi heralde ama bir ara hep şevket'le dip dibeydiler.

Ay çok sordum ama bir aydınlat be anonim 2 :)

26 aralık 2019 20:44

3. Ali sarper necla'yı hamile hamile mi aldattı yani? Ferhunde kadar hem kendine hem de çevresine zarar veren başka karakter görmedim daha. Finalde ferhunde'ye ne oldu peki?

26 aralık 2019 20:47

4. Peki necla aldırdı mı çocuğu? Bir de neler dönmüş öyle leyla tarafında ya. Demek köşkte ali rıza'ya oğuz'la leyla'la baktı. Vay be ali rıza ne hallere düştün.. Valla ne oldum demeyeceksin ne olacağım diyeceksin. Ben de bunlar köşkten taşınmamış mıydı ali rıza nasıl bahçedeyken öldü diyordum.

Peki süslüler leyla niye tek başına gitti trabzon'a? Oğuz nasıl izin verdi kızını götürmesine? Bir de oğuz dımdızlak kalmamış mıydı? Köşkü alacak oarayı nereden buldu?

26 aralık 2019 20:57

5. Ferhunde ne şerli kadınmış öyle ya. Sürüm sürüm sürünseydi keşke de biraz içimiz soğusayd.

26 aralık 2019 20:59

6. Neler neler olmuş öyle ya keşke bırakmasaydım izlemeyi ama yeni şevket'e asla tahammül edemiyordum. Zaten bence en hayırsız evlat oydu. Leyla necla falan bile hikaye.

Bu arada o kısımları izlemiştim anonim 2 pavyonda çalışan bir kadınla aldatıyordu hatta.

26 aralık 2019 21:06

7. yarare yarara

yarerey yararay

yarare yarara ya ra ra ra

yararey yararey yara.

26 aralık 2019 21:08

8. Arkadaşlar oğuz ölmedi mi ya? En son öldü diye biliyordum. Suçu itiraf edip ölmüştü sanki. Bunca yıldır yanlış mı biliyorum 😱

26 aralık 2019 22:29

9. Yaprak dökümü uzmanı geldiii hanımmmm bütün bölümler tek tek açıklanır 5 dkda anlatılır hemen teslim edilirrr....

Oğuz ölmedi uyandı hapse girdi.

Yeni şevket'e tahammül edemiyorum ben de ileri sarıyorum o çıkınca.

Şu dizide en nefret ettiğim hem ahlaksız hem görgüsüz hem merhametsiz hem şıllık bir karakter var o da necla. Cem'in bile toprağı soğumadan onun imkanlarıyla ali sarper ile aşna fışna işlerine girişti. Necla kadar hiçbirinden nefret edemiyorum.

27 aralık 2019 00:08

10. A8 aynen ben de sinir krizi geçiriyorum Neclayı görünce. 100.bölümde Leyla sinir krizi geçirip bunu yere düşürdükten sonra hele iyice iğrenç bir karakter olup çıkıyor. Leyla oğuza dönüyor kafayı yiyor resmen. Cem diyo haklı olarak Necla sanane diye annem babam üzülmesin istiyorum bilmem ne. Leyla pişman olup eve dönünce bu kapıdan nasıl girer onu nasıl affedersiniz yaptıkları ettikleri diye bağırıp duruyor. Kimse de seni bile affettik leylayı mı affedemeyeceğiz demiyor. İstiyo ki unutulsun benim suçum en ufak imada çemkirip üste çıkıyor. Valla kanser Bi karakter ya

27 aralık 2019 00:27