1. süslü kuşburnu yağı daha da kurutuyor nemlendirici olarak onu seçmemelisiniz

15 şubat 2020 22:19

2. anonim 1 gerçekten mi hep olumlu yorumlar görmüştüm şaşırdım şimdi :/

15 şubat 2020 22:22

3. kuşburnu yağını nemlendirici üzerine ya da onunla karıştırarak nemlendirici hapseden Bi katman olarak düşünmelisiniz. Tek başına yağ kullanmayın.

15 şubat 2020 22:34

4. Baobab yağı aldım. Hem makyajdan önce hem de bazen gece yatarken kullanıyorum. Çok memnunum.

15 şubat 2020 22:43

5. Süslü naturaly serein (umarım doğru yazmışımdır) çisemin bu konuda videoları vardı kanalını incelemeni öneririm

16 şubat 2020 00:03

6. Süslü arifoğlunun kayısı çekirdeği yağını kullanıyorum ve gayet memnunum sivilce iritasyon yaşamadım gayet güzel nemlendiriyor ve cildi durulaştırıyo

16 şubat 2020 00:07

7. hepinize çok teşekkür ederim 👧 kuşburnu çekirdeği yağını şimdilik eledim o zaman, önerdiğiniz yağlara ve videolara bakacağım

16 şubat 2020 00:12

8. Arifoğlu kuşburnu çekirdeği yağını kullanıyorum ve kuruluk sivilce yaratmadı bendr süslü bakabilirsin ama kokusu gerçekten mide bulandırıcı

16 şubat 2020 01:43

9. Ya benim kafam karıştı şimdi. Yüze asla yağ sürülmemesi gerektiğini, gözenekleri tıkayıp sivilce oluşumunu arttırdığını okumuştum birçok yerde ve burada. Yüzümüzü sadece nemlendirici kremlerle nemlendirmeliymişiz. Hangisi doğru şimdi?

16 şubat 2020 21:55

10. Kenevir tohumu yağı başak organik