1. bana da ara ara alacakaranlık izleme isteği geliyor izliyorum  neden böyle oluyor bende anlamıyorum :d en sevdiğim tutulma

fav karakterim jasper inanılmaz bir çekim var ona karşı bende djdjfj

24 nisan 2020 22:48

2. Son film. Bella da favorimdi hala arada açar bazı sahneleri izlerim ben de utanıyorum ama sıjsıwjskwjs

24 nisan 2020 22:49

3. Ben de 6. siniftayken kitaplarini okuyup filmi cikinca baya fangirl takilanlardandim.. yalniz alacakaranlikla ilgili hala gercekten cok sevdigim bi sey var o da soundtrackleri. The black keys'i alacakaranlikla tanidim mesela. Hem soundtrack hem film olarak favorim tutulma. Ne edward ne jacobi cok yakisikli bulmadim hicbir zaman ama tutulmadaki newborn rileye bitiyordum....

24 nisan 2020 23:12

4. çok utanıyorum kimseyle söyleyemiyorum hala izlediğimi :d çoğunluğa katılıyorum bende jasperı bayağı seviyorum. alice de çok tatlı bence. carlislenin de babacan tavırlarını seviyorum. jacobu pek sevemiyorum bellayla sevgili olmak için fazla kasıyor bence. ama gerçek hayatta onun gibi yakın arkadaşım olsun isterdim. edwarda da düştüğümü söyleyebilirim ama sadece filmde. robun saçlarını 6 haftada 1 yıkadığını öğrendiğimden beri bunu aşamadım (gizlinot: swh) (gizlinot: ben sana aşıktım be vicdansız) en çok ilk filmi seviyorum. son filmindeki savaş sahnesine ayrı bitiyorum. sizce de Bella yeni ayda tam bir aptal gibi davranmıyor mu? edward bana uygun değilsin diyerek bellayı terk ediyordu. Bella da film boyunca hayatını tehlikeye atarak edwardın hayalini görmeye çalışıyordu. beni terk eden biri için neden hayatımı tehlikeye atacak şeyler yapayım ki? en sevmediğimde sanırım tutulma. tek bir sahne için tüm filmi yaktım resmen:d bella, jacobtan onu öpmesini istiyordu ve öpüşüyorlardı. edwardta bunu izliyordu. sonra da edwarda ama seni daha çok seviyoruuum diyor aşırı cringe. bence jacobta edwardta bellanın bu dengesizliğini hak etmiyordu. jacoba sadece arkadaş gibi yaklaşsaydı bu kadar umutlanıp acı çekmesine sebep olmazdı. ben genel olarak edwardcıyım ama jacob bunları asla hak etmedi..... son filmin 1.partında Jacob kendini bellanın kızına mühürlüyor bu da pedofiliyi normalleştirmeye çalışmak gibi geliyor bana. olaya hiç romantik bakamıyorum.

son filmdeki savaş sahnesi ef sa ne bence tarih kitaplarında okutulmalı sdkshahahahs beni bu kadar etkileyen başka bir savaş sahnesi hatırlamıyorum. carlisle ve jasperin öldüğünü görünce ağlayacak gibi olmuştum. genel olarak bomboş bir film, yine de hala sürüklüyor çok ilginç

24 nisan 2020 23:35