Aşırı hareketlerin altından bir şeyler çıkabilir. Bir de tipi iyi diyorsunuz. Bir çocuk vardı hiç sevgilim olmadı diye dolanıyordu ama gerçekler çok farklıydı.
Anlattığın gibi tecrübesiz, sürekli ve gereksiz iltifat eden (örneğin nasılsın dediğimde seninle birlikte daha iyiyim vs.) birisiyle tanışmıştım ama yol yakınken hemen konuşmayı kesmiştim çünkü bu gereksiz iltifatlar vs. benim denk geldiklerimde hep sonradan sapıklığa ve rahatsız edici derecede takıklığa evrilmişti. zaten tecrübeli de olsa tecrübesiz de olsa yeni tanışılan birine (her ne kadar gözünü kör ederse etsin) sürekli iltifat etmek, duracağı noktayı bilmemek normal gelmiyor
Kişiden kişiye değişir. Eşimin benden önce kısa süre ilişkisi olmuş ama pek tecrübeli değildi. Ben ise bir önceki sevgilimle birlikte yaşamıştım haliyle ilişki açısından çok tecrübeliydim. Cinsellik de aynı şekilde. İlk başta biraz zorlanmıştık uyum sağlamada ama zamanla oturmuştu. Sizi rahatsız ediyorsa içinize sinmeyen bir şey varsa tabi ki devam etmeyin ama tecrübesiz erkek kötüdür diyemem, en azından ben mutluyum
şöyle düşün: can yaman mı (sakalsız halinin baya gideri var ama ağzını açana kadar), erdal beşikçioğlu mu (yaşını azaltarak düşünün veya düşünmeyin ghjkghfg)?
ben tahammül edemezdim uzun vadede çok sıkıcı ve doğal gelmez. Bence böyle insanlar kendi olamıyor veya kendini gizliyor.
süslüm bana kalırsa başımızda bu virüs belası varken görüşme kaldı ki sosyal medyadan pek mümkün değil biliyorum ama biraz daha tanımayı deneyip öyle karar ver
ağzı çok laf yapan adam aldatıyor genelde. konuşmayı bilmeyen erkekler benim için 1 adım önde .p
Konusmazdim. Bence sen de konusma. Karsindaki adamin senden daha deneyimsiz, tecrubesiz, gormus gecirmis olmamasi vs. ona duydugun saygiyi da ister istemez etkileyecektir. Kendini ondan daha ustte gormen kacinilmaz bu tarz bir iliskide. Ayrica senden daha az gormus gecirmis bir erkek seni nasil tatmin edebilir ki? Ne yapacaksin her seyi ona annesi gibi sen mi ogreteceksin. Bir noktadan sonra bu duygu olusacak sence. Hic girme o topa derim.
süslü ben devam etmiştim öyle biriyle görüşmeye, gerçekten çok kısa zamanda rahatsız edici hareketler ve cinsellik baskısı vs çıktı. bir de ben aşık olmuştum töbe yarabbi aman aman. aklıma geldikçe niye yaptım diye kafamı taşlara vuruyorum ckvbxc