Moda oldu o yüzden. Bu aralar Türk kızını ve öğretmenleri sosyal mecralarda eleştirmek (yerin dibine sokmaya çalışmak diyelim) popüler. Gerçek hayatta karşılaşmadım. Ağızlarının payını alacaklarını bildikleri için gerçek hayattan ziyade sanalda sallamayı tercih ediyorlar.
biri aşağıya "karşı cinsten ilgi bulamayan tc erkeği özeti" yazmış, tam olarak böyle. o eciş bücüş kaymış tipleriyle kızlar bunların yüzüne bakmadığı için kuduruyorlar, kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş olayı.
Bu adam baya çirkin ve muhtemelen Türkiye'de yaşadığı için ona olumsuz yanıt verenlerin çoğunu Türk kızları oluşturuyor. Pek de Zeki bi tip olmadığı için bu tarz basit şekilde kendince aşağılayıp, egosunu tamir etmeye çalışıyor. Çok var böyle. Uzanamadığı ciğere pist deme mantığı. Ayrıca ne kadar kadını bu şekilde rahatsız edebilirse, o kadar mutlu olur.
Tweetin alttaki yorumlara bakarsanız kızların TC erkeğine yaptığı karşı eleştirilere üşüşen erkeklerin cevaplarını da okursanız aşağılık kompleksini ve kırılgan EGOlarını çok net görebilirsiniz. Türk erkeğinin kadına sunduğu hiçbir şey yok hiçbir şey. Güzel olsun zeki olsun donanımlı olsun becerikli olsun gÜzel yemek yapsın vs beklentileri bitmiyor. Maymun tiplerine, hanzoluklarına, kabalıklarına, çulsuzluklarına, entelektüel birikimsizliklerine dönüp aynada bakmaktan daha kolay Türk kadınına laf atmak. Böyle kıyaslamalara girerken kendi özgüvensizliklerini yansıtıyorlar. Önemsemeyin bence. Muhtemelen tweetin sahibi yalnızlıktan eli önünde gezen bir tip, sinirlenmeye değmez.
Soru cevapta gezerseniz anlarsınız ki türk erkeği de kadını da türk kadınını aşağılıyor. Ben hemcinslerimden soğudum. Küfürler, hakaretler, aşağılamalar gırla gidiyor. Türk erkeği bile bu kadar aşağılamıyordur.
"Yamuk siklerine adriana lima arıyolar" tweetini analım.
Ortalama boyu 170 olan, vücutları yere yığılmayacak kadar kasa sahip, göbekli, kıllı, yüzde 80i love handle sahibi, bi o kadarı b cup sütyen takabilecek memeye sahip, penis boyları hakkında yalan söyleyen, erken boşalan, bekaret takıntılı, annelerinin yakışıklı oğluşları; koca götlerine giydikleri dar pantolonlarıyla, leş gibi kokan koltuk altlarıyla, krem rengi dişleriyle yapıyorlar ya bu analizleri, ay bana bi gülme geliyo😏
Aslında bu sadece Türklere özgü değil, genelde tüm milletler bunu yapar. Bu erkek ırkına has bir durum açıkçası. Ama sonra dönüp dolaşıp gene bokladıklarıyla evleniyorlar.
Fotodaki adama bakınca ağır bir reddedilmişlik vibeı aldım. tipine bakmadan caps yapmış adjskjhdsf oradaki özellikteki bir kadın bu adama neden ve niye baksın. ben de caps yapayım 1.95 boy, kumral, renkli göz, kaslı vücut/ mikropenis diye ahahah
Ben her sokağa çıktığımda güzel kadın görüyorum ama yakışıklı erkek o kadar nadir ki. Evet avrupalı kadınlar çok güzel ben de katılıyorum ama bizde ezilecek bi taraf varsa kesinlikle erkeklerdir.