şimdiden söylüyorum süslünün ahlak bekçisi yobaz sümeyyeleri sorumu hemen terketsin.
benim şubat ayından beri görüştüğüm/konuştuğum bir flörtüm var. kendisiyle malum karantina sebebiyle yaklaşık 2 aydır görüşemiyoruz ve baya fena durumdayız :( bana mesaj attı daha demin "parklar, tepeler boştur arabada veya public yerlerde takılabiliriz, hazır kimse de yok" ben başta afalladım çünkü jandarma polis falan geziyordur diye düşündüm.. ama bir yandan da çok istiyorum ve beyfendi ben biraz olumsuz bakınca hemen triplere girdi... cidden 1.5 aydır da evin sitesinden dışarı çıkmadım doğru düzgün en fazla markete gittim. yani parklar bahçeler otoparklar falan ne halde hiç bilmiyorum.. biri görse şikayet eder mi ya da başımız belaya girer mi bu dönem? ya da bu corona günlerinde sevgilisyle böyle risklere girmiş birileri var mı?
Bi öğrenmişler yobaz da yobaz. Kimse senin cinsellik yaşıyor olmana bir şey demez, diyemez. İhtiyaç. Ama sen parkta bahçede görülebilcek yerde yaparsan orda duracaksın. Yapamazsın. Polis de çağırırlar yani muhtemelen
Soru sahibi eziksin, üsluba bak :lol:
Git seviş bacım banane ya
Böyle soru sorarak saçma sapan ilişki mi olur yaa. Public mekanda takılabiliriz nedir ya whahshs bu ne iticilik. Pozisyonları falan da haberleşin konuşun da sürpriz olmasın.
Fakirseniz seks yapmayın ya havuzlu villa eviniz yok mu ben çok pahalı marka montumla seks yaparım böyle fakir erkekle yapmam
Eğer polis jandarma sıkıntı yaratırsa ve ailen duyarsa bu işten sıyrılabilir misin süslüm? Cima halinde birilerine yakalanmak en büyük korkum herhalde jxkdkdkdk Bide istediği şey olmayınca tavır yapılması libidonu düşürmüyor mu?
ya her cinsellik sorusunun altına soru sahibine o***pu diyen bir kitle var onları kastetmiştim. troll de değilim ayrıca sonuçta burası bir kadın platformu. ve eskiden cinsellik konularında gayet güzel eğlenceli muhabbetler dönerdi yani burada... yapan var mı onu merak ediyorum. ya da etraf nasıl sıkı güvenlik önlemi var mı.
Ben Twitter'da gördüm bir çift yarı çıplak öpüşürken biri de selfie çekmiş burada durum böyle diye.yani etrafta kimse yok değil nete düşersiniz.
ksjkskfskfskjfsk anonim 10 ben de ondan korkuyorum işte. annem babam ayrı şu an annemle kalıyorum, babamla iletişimim pek yok. annem de 3 gün kızar söylenir sonra salar çok da takmam yani açıkçası.
ya trip atması beni de uyuz etmedi değil de o da çok umrumda değil açıkçası kdkkdkd. kendi zevkim için alıcam o riski zaten şu an tam sevgili olamasak bile canımı sıkmaz yani..