1. selam, fotoğrafı gördüm ama emin olamadım. Benim kedimde arada alerji oluyo, gözünün önünde saydam bir tabaka varmış gibi görünüyo. Öyle olduğu zaman damla kullanıyoruz, üç beş güne geçiyor. Fakat bu öyle bir şey mi fotodan anlayamadım. Kullandığım damlanın ismi Neo-Kort antibakteriyel damla.

Dediğin gibi içine bir şey kaçmış gibiyse veterinere götürmekte fayda var. Fakat öyle olsa canı yanardı ve sürekli miyavlardı diye düşünüyorum. Geçmiş olsun <3

24 haziran 2017 01:54

2. fotoğrafta sanki göze dışarıdan yapışmış tüy gibi bir şey değil de gözdeki bir problem gibi görünüyor. bir şey yapışmış olsaydı patisiyle gözünü ovar, yalardı. gözde renk değişikliği yalnızca göz problemlerine değil tehlikeli iç hastalıklara da işaret eder. sizi telaşlandırmak istemiyorum ama bence mutlaka veterinere götürün.

24 haziran 2017 07:17

3. (yazar: carriecaramel ) (yazar: tirmiktirmik ) fotoğraf yanılttı heralde ama bildiğiniz çapak,tüy gibi bir şey yani dışardan gelmiş.sağa sola gidiyo hareket ediyo ben ovaladıkça.kulak çubuğu gibi bir şryi değdirip alabilirim ama izin vermiyo.veterinere götürcem belki o çıkarabilir

24 haziran 2017 12:58 24 haziran 2017 12:59