1. Bir arkadaş grubum var son zamanlarda benim olmadığım etkinlikler yapıp benden ayrı whatsapp grubu kurdular hala da oradan konuşuyolar. Aralarından bir tanesinin doğum günü var ve o esas benle bağını kesen( aramızda hiçbir şey geçmedi kavga tartışma vs) ama grubun lideri gibi bir şey diğerleri için, o ne dese ne yapsa ağzına bakıyor diğerleri. Neyse sonuç olarsk bu arkadsşa doğum günü sürprizi organize edeceğiz şehre uzak bir evde. ayrı bi grup açılıp (gruba beni de aldılar) sürpriz planı yapıldı 3 kişiyiz grupta bu arada fazla sanılmasın o arkadaşla beraber 4 kişilik bir grubuz. Ama bende şu his var aylardır ne yazıp ne soran normal zamanlards arayınca açmayan instagramda sürekli aktif olup tüm arkadaşlarımın fotoğrafını beğenip benimkileri asla beğenmeyen bi insan benim arkadaşım mı cidden hala? Ona sürpriz yapmak içimden gelmiyor ama yapmazsam da tamamen bağlar kopacak ve son nokta gibi bi his var içimde. ben enayi ve korkağım sanırım bana bok gibi davranan insanlara sürpriz yapmaya çalışıyorum. Yani bunu yapmam enaylik mi onu da bilmşyorum umarım anlatabilmişimdir içinde bulunduğum durumu özetle beni gram takmayan insana sürpriz yapmakla uğraşıcam bu sıcakta ve taa şehrin dışına çıkıp. Akıl verecek tavsşye verecek tecrübesi olan var mı?

10 temmuz 2020 00:38

2. yapma sürpriz falan, sebebini de açık açık söyle bahane uydurmadan.

10 temmuz 2020 00:39

3. Enayi ve korkak olma süslü saçmalama Allah aşkına ne sürprizi arkandan konuştuklarına da normalde eminim ayrıca. Hem öyle bir kişinin ağzına bakan aptal insanlarla ne işin var? İnsan mı kalmadı ya bırakın şu gerizekalıları

10 temmuz 2020 00:42

4. Süslüm her şeyin farkındasın bence. Yalnız kalmaktan korkuyor olabilirsin bu korku çok normal ama bırak inceldiği yerden kopsun. Sana böyle hissettiren insanların yanında olmak, onlaro mutlu etmek için uğraşmak daha kötü hissetmene neden olacak.

10 temmuz 2020 00:43

5. Söylenecek her şey söylenmiş süslü. Senin için olsa o kız v güttüğü diğer koyunlar süprizin s sini yapacaklar mıydı? tamam dostlukta denklik aranmaz ama bu dostluk değil ki seni dışlıyor ve yalnız kalmamak için sürüncemede bıraktığın alenen rest çekmediğin bu durumda seni zayıf görüp kendilerini tarmin ediyorlar bir gel bir git diyerek, ayrı grup kurmak ama süpriz planına gel demek gibi. Yalnız kalmayacaksın korkma, hayatta bunlar hep olacak yrni arkdaşlıklar kurulacak yine marazlar doğacak kimiyle hiç kopulmayacak falan filan. Sen bence gruba yaz bana manasızca tavır alan ve sizleri de koyun gibi güden bir insana süpriz yapmak için çaba sarf etmek istemediğime karar verdim, size iyi eğlenceler diye.

10 temmuz 2020 00:48

6. sürpriz yapma ve (zaten olmayan) arkadaşlığını tamamen bitir. dost acı söyler seninle aynı şeyleri yaşamış biri olarak iyi niyetle yazacağım alınma lütfen. sensiz üç kişilik grup açmasını biliyorlar,muhtemelen masraflara ortak olman için eklediler seni.bu işlerde biraz yeteneğin varsa iş yüklerini azaltmak için de eklemiş olabilirler.yaptıkları çok kaba.ağızlarına s.ç. hatta kızın doğum gününü sabote edebilirsin pislik yapabilirsin yap yani hak etmişler.ama iyi niyetli birine benziyorsun o yüzden uğraşma gelmiyorum de tüm gruplardan çık bağlantını kes selam bile verme.fotoğrafını bile beğenmeyen,sensiz eğlenen tiplerle bir şey paylaşmak zorunda değilsin.umarım kendine göre iyi arkadaşlar bulursun.

10 temmuz 2020 00:58

7. kaçıranlar için soruyu kopyalıyorum.

'' bir arkadaş grubum var son zamanlarda benim olmadığım etkinlikler yapıp benden ayrı whatsapp grubu kurdular hala da oradan konuşuyolar. aralarından bir tanesinin doğum günü var ve o esas benle bağını kesen( aramızda hiçbir şey geçmedi kavga tartışma vs) ama grubun lideri gibi bir şey diğerleri için, o ne dese ne yapsa ağzına bakıyor diğerleri. neyse sonuç olarsk bu arkadsşa doğum günü sürprizi organize edeceğiz şehre uzak bir evde. ayrı bi grup açılıp (gruba beni de aldılar) sürpriz planı yapıldı 3 kişiyiz grupta bu arada fazla sanılmasın o arkadaşla beraber 4 kişilik bir grubuz. ama bende şu his var aylardır ne yazıp ne soran normal zamanlards arayınca açmayan instagramda sürekli aktif olup tüm arkadaşlarımın fotoğrafını beğenip benimkileri asla beğenmeyen bi insan benim arkadaşım mı cidden hala? ona sürpriz yapmak içimden gelmiyor ama yapmazsam da tamamen bağlar kopacak ve son nokta gibi bi his var içimde. ben enayi ve korkağım sanırım bana bok gibi davranan insanlara sürpriz yapmaya çalışıyorum. yani bunu yapmam enaylik mi onu da bilmşyorum umarım anlatabilmişimdir içinde bulunduğum durumu özetle beni gram takmayan insana sürpriz yapmakla uğraşıcam bu sıcakta ve taa şehrin dışına çıkıp. akıl verecek tavsşye verecek tecrübesi olan var mı?''

10 temmuz 2020 00:59

8. Anonim 7 niye soruyu kopyaladın silmedim ki? Kim neyi kaçırmış?

10 temmuz 2020 01:01

9. sildiğinde görsünler diye.

10 temmuz 2020 01:04

10. Cevaplar için teşekkürler. Ama saf gibi oo tamam yapalım sürpriz moduna girdim sonra düşünce de ne gerek var zaten durum böyle oldum. Ama hiç gözüm almıyo restleşmeyi sen bana şöyle yaptın böyle yaptın demeyi çünkü eminim karşılıklı tartışmaya dönecek olay. Arkadaşlık böyle bir şey olmamalı ya

10 temmuz 2020 01:04