ayyy başlarım medeniyetine ya. iyi yapmışsın süslü ben olsam ben de aynını yapardım
Sacma dusunuyorsunuz. İliskiler yurumeyebilir, arkadas kalinabilir. Bunlar cok normal seyler. Ayrica her tartismada ayrilalim o zaman demek cocukca. Kusura bakmayin ama ben olsam da güle güle derdim yani. Cocuk degilsiniz 27 yasina gelmissiniz. Bazi seyleri aşın artik.
Ben arkadaş kalma olayını aşırı saçma buluyorum zaten anlaşsaydık sevgili olarak devam ederdik .anlaşamadığım ayrılma kararı aldığım biriyle niye ilişkimi devam ettireyim bu tarz durumlara medeni yapıştırmasını yapanları anlamıyorum. medeniyetle alakası olmayan bir konu.yük resmen atıp kurtulmak lazım eskiden.
a4 e katılıyorum zaten anlaşabilseler ayrılmazlardı. Ayrıca iyi ayrıldıysa bile takip etmek zorunda değil. En fazla bir yerde görse bir selam verip geçilir. Ben de eski sevgilimle iyi ayrıldım görünce sadece belki bir selam veriyoruz hepsi bu ki bu bile olmasa olur. Her şeyi geçtim insan en azından bir telefon edebilirdi. Resmen seni takmamış bence.
Arkadaş kalınacak insan mı yok eski sevgilisiyle kalıyor? Kaldı ki diyelim bir şey beslemiyor çıkarsın senin hatrın için madem önemli değil. İyi yapmışsın bence geri adım atma. Zaten o tavrından sonra atarsan daha kötü olur tepene biner
Bu duruma göre değişebilir. Kimisi önemsemez bile çıkarmak için. Sadece hiç tanışmamış gibi yapmak daha saçma bence. Ama ben de takip etmesini istemezdim. Ama bence eski sevgilinin arkasından kötü konuşup atıp tutmak daha büyük bir ayrılık sebebi. Bir de ben tartışmaları masadan kalkmak, o zaman ayrılalım diyerek bitirmeyi yanlış buluyorum. Sakince konuşulup halledilecek bir şey bu, gerginlik yapmaya gerek yok bence.
bende de ekli biri ama konuşmuyoruz arkadaş kalmadık yani. sanırım ben de üstüne gitmezdim böyle yapılsa. bana gereksiz takılmışsınız gibi geldi. illa takipten çıkarmak zorunda değil bu sizi sevmediği anlamına da gelmez.
Süslüler cevaplarınız için teşekkürler. Farklı farklı yorum görmek iyi geldi.
Ben eski sevgilimin storylerini, selfiesini nerde olduğunu neden bileyim göreyim? O benimkini neden görsün ki. Anlaşamamışız ki sevgili de olamamışız yani.
Görüşmüyorlar ama takipleşiyorlar ve ben dediğim halde silmedi.
Yani yılmazı msnden sileCesin reis gibi hissettim. Utandım biraz ben niye bunu diyorum karşıdakinin umrunda değil diye.
Dün bu adamla seviştik uyuduk, uyksundan uyanıp uyanıp öptü vs ama bunu yapmamalıydı. Rahatsız oldum yani.
Kalkıp gittim belki blöftü aslında ama o direkt sen istiyosan bişey diyemem dedi.
Yani kötü veya iyi ayrılmış olmaları seni bağlamıyor süslü. Ha görüşmüyorlar ama sadece ekliyse takip ettiklerinin sayısı bir azalsa ne olacak yani. Ben olsam ben de bitirirdim ama öyle masadan kalkıp giderek değil de önce bir soğuma gelir sonra mesafe gelir sonra nokta koyardım sanırım. Azaltarak bitirirdim ajshsjsjdjsjsn madem ki öyle sen resti çekmişsin geri adım atma bence de olduğu kadar olmadığı kader
benim 2 eski sevgilim de duruyo şu an çok abartmışsınız bence takipten çıkartmayı eziklik olarak görüyorum