1. Süslü ben diyorum bir kaç yıl önce tırnak bakımına çok önem verirdim her gün ojeler alır denerdim tırnaklarım da çok uzun çok güzellerdi gören herkes takma mı diyordu neyse işte o ara keşke açıp ne bilim oje tırnak bakımı falan video çekseydim diyorum yüzümü göstermezdim ama ailem istemezdi çünkü

16 temmuz 2020 01:45

2. no kalsın

16 temmuz 2020 01:49

3. Diyorum. Tuvba gibi bomboş birinin bile para kazandığı bir platform :)

16 temmuz 2020 02:03

4. diyorum... iki snap çekmeye para kazanır oldular bir de arada bir zor iş demezler mi götümle gülüyorum, zor işse gelsin sabah 8 akşam 6 inşaatta çalışsın bakiyim

16 temmuz 2020 02:06

5. Maalesef diyorum süslü hatta ben değil tüm çevrem diyor. Yurtta oda arkadaşlarımın mezuniyet makyajını yapardım makyaj fırçası zor bulunuyor süngerin s'si yoktu ben hevesle zar zor bulup alırdım. Çok fazla YouTube izliyordum Türkiye'de sebile ve merve Özkaynak Londra'da bir Türk kızı filan  vardı hatta duygu da ilk videolarını atmıştı yeni yeni

Arkadaşlarım hadi çekelim sende koy bir video dedi ay tanıdık biri görür rezil olurum diye istemedim sonra acaba mı dediğimde aman herkes her şeyi çekti ne kaldı zaten diyerek yine vazgeçtim (vazgeçtiğimde daha danla biliç yoktu :)

Sonuç üni bitti işsizim

16 temmuz 2020 02:27

6. hayır demiyorum. halimden memnunum. fakat isteyen arkadaşlar lütfen hayallerinizden vazgeçmeyin. geç değil.

16 temmuz 2020 02:39

7. Ben de zoella zamanlarından yakaladım 2011-2012 falan çok özenirdim ama evde kamera yok imkan yok kaldı öyle🤷🏻‍♀️ Şu an hiç youtuber izlemiyorum mesela sıkıldım çünkü kotayı doldurmuşum sarmıyo beni bunlar. Yapsaydım bile sıkılır bırakırdım kesin.

16 temmuz 2020 07:22

8. Evet süslü tuvba örneğine katılıyorum. Lise 2 deyken kitap videosu çekip yüklemiştim sonra sildim kameram yok diye devamı gelmicek diye şu an 20 yaşımdayım üni 2 bitti ggkff

16 temmuz 2020 10:15

9. Diyorum 2014te bütün arkadaşlarım ısrar ediyordu kanal aç izlenirsin diye utandım, çekindim açmadım. Sonra ki yıllarda da yine aç muhabbetleri oldu bu sefer hobilerim, bölümüm daha ilgi çekicek şeylerdi bu kez de artık çok geç her yer youtuber doldu diye düşündüm o zamanlar kanal açanlar aldı yürüdü gitti. Bir yandan bu kadar eleştiri ve kötü yorum altına girmek bana göre değil kafaya takarım diyorum fakat bir yandan da iletişim ve hayat tarzı olarak izlenebilirim diyorum. Çevremde kanal açan insanlar da genelde tutmadı.

16 temmuz 2020 15:22

10. Hala girebilirsiniz, her gün yeni birinin adını görüyoruz burada