Hepsi için geçerli değildir sanmıyorum da pek çok gay olup gay olduğunu kabullenmeyen erkek anal seks düşkünüdür diye tahmin ediyorum.
Ya geylik değil de bana çok saçma geliyo... Hak yolu varken bok yoluna gitmek
sekste de estetiklik ya ne bileyim, erkekler kadınlar kadar estetik düşkünü değil. doggyi vajinalden de yapabilir.
A1 +1
Erkek ağzıyla erkekleri savunmak.... Çok darmışmışmış... Niçin? Çünkü vajinanız folloş olmuş! Savunduğunuz şeylerin dayanağını görmemeniz ve alt metni okuyamamanız, üstelik kendinizi çok bilgili sanmanız çok acıklı.
bknz: uçanhollandalı
kendisi erkek bir de dedikleri birebir aynı :d çok mastürbasyon yaptıgından galiba dar deliğe ihtiyacı var.
Vajinanın içine sik girmesiyle genişleyip folloş olacağını düşünmek mi :ddd oradan bebek çıkıyor birkaç ay içinde eski haline dönüyor öyle bir kas yapısından bahsediyoruz komik olmayın
Durduğu yerde de içine penis alabilecek kadar geniş bir yapı değil zaten kendi halindeyken maks 2 parmak genişliğinde 1 parmak uzunluğunda falan bir yapı kendisi. Uyarılmayla ilişkiye hazır olmak için genişleyip uzuyor. Sonra tekrar daralıyor. Ancak anüs kasları vajina kadar rahat genişleyip daralabilen bir yapı değil, o yüzden daha sıkı ve bu daha fazla haz verebiliyor.
Not: kadınım ve hiç anal seks yapmadım/ yapmaya niyetim yok. Sadece daha kolay araştırıp bilgi sahibi olabiliyoruz bu çağda
Tabiki anal vajinadan daha dardır. Neyin alt metni bu çıldırdınız iyice ajadkdkskdk
Vajinanın kendi doğal kayganlığı da anüste yok? Kupkuru dar delik yani sonuçta nasıl vajinal seksten daha çok zevk verebilir sırf dar diye?
kayganlaştırıcı kullanmadan anal seks yapmak zaten neredeyse mümkün değil. orasının vajina olmadığı aşikar, aklı başında ve eğitimli olan kimsenin kayganlaştırıcısız deneyeceğini sanmıyorum :)
sadece erkeklerin istediğini düşünmek de acayip dar ve kısıtlayıcı bir bakış açısı. etrafımda yakın iki kadın arkadaşımın bu seks türünü denemek istediğini bizzat biliyorum kendileri dile getirdiler.
ayrıca sayıları az da olsa anal seks yapmaktan zevk alan kadınlar mevcut, hepimizin vücudu fizyolojisi farklı, kiminin sinir uçları o bölgede daha yoğun olabiliyor ya da anal yolla gelen basınç vajinalarındaki sinir uçlarını tetikleyebiliyor. nasıl her şeyden bu kadar emin olabiliyorsunuz şaşıyorum?
bu demek değil ki bazı kadınlar bundan haz duyuyor diye hepimiz duyacağız. denemek isteyen kendi dener görür kendisine iyi gelip gelmediğini. bu kadar basit