Kesinlikle, asla anlatmıyorum bende kimselere hiçbir planımı
Yıldız düşüklüğü deniyor bu hale
Evet ben de hiç bahsetmezsem oluyor ama hangi planımdan bahsetsem bozuluyor süslü. Dediklerinin hepsi bende de oluyor artık dikkat ediyorum anlatmıyorum çoğu şeyi. Bir de bu yıldız düşüklüğüne sirke ve lavanta yağı iyi geliyormuş diye duydum ne kadar doğrudur bilemem ama deneyeceğim.
Aynen, zaten karamsar biriyim. Ve olumlu şeyleri anlatmayıp olumsuzları anlatınca iyice şikayetçi insan demeye başlıyorlar
Felak Nas okuyun nazara iyi gelir. Sabah 1 akşam 1 de ayetel kürsi. Nazarın tek çözümü duadır. Evet ben de aklımda bir şey yapmak varsa anlatmıyorum artık. Ya da kötü yanlarını anlatıyorum. Olmayacak gibi falan. Belirli insanlar bu etkiyi daha çok verir.
Ben de iki kötücül arasında sıkıştım kaldım. Ben de güzel şeyleri dillendirince bozulacağını düşünüyorum. Ama yukarıdaki süslünün dediği gibi olumsuz yönlerine odaklanınca bu sefer kötüyü çağırmak " dediğimiz olayın gerçekleştiğini düşünüyorum. Yani güzel şeyler olmuyor da olmuyor.
bence bir şey olmayacağı varsa olmuyor.
Bunu milyonlarca kez yaşamama rağmen yine de dilimi tutamayıp yakın çevreme anlatıyorum. Şimdi bir ev alıyoruz. Son 1 aydır gündemimizde bu var. Başta yine tuttum kendimi biraz ama süre uzadıkça ben yavaş yavaş başladım tabi anlatmaya. Ya yemin ederim 1 ayda evle yaşanabilecek ne aksaklık varsa hepsi yaşandı. Ev orada, para da bizde olmasına rağmen o kadar saçma sapan şeylerle uğraştık ki yıldım resmen. Bütün hevesim kaçtı artık. Bu sefer gerçekten tövbe ettim anlatmaya. Ayrıca her gece uyumadan nas ve felak okuyup öyle yatıcam.
şimdi kesin yeeaaa yıl olmuş 2020 diyenler gelir ama nazar için dua ediyorum ben de. nas okuyorum en çok.
süslüm inancın nedir, esma-hüsna hakkında ne düşünüyorsun bilmiyorum ama, ben bir ara baya sarmıştım hatta wattpadd de gökyüzünü öpmek mümkün diye bir sayda bulmuştum bunu. "YA RAFİ" esması sayısı 351 yıldız düşüklüğüne iyi geldiği yazıyordu siz de araştırabilirsiniz. Bana iyi geldiğini hissediyorum öncesinde ayetel kürsi, nas felak okuyarak.