1. Me. Şimdi aldığım kilolar yapışıyor ve bunlar tamamen 22den 25e ilerlediğim o 3 sene içinde metabolizmamın ufak ufak yavaşlamasıyla oldu. Ne kadar erken spor alışkanlığı edinirsen o kadar iyi süslüm. Ben karantinada biraz kilo alınca hemen bunu fırsata çevirip bedenimi dengeli kilo almaya ve kas yapmaya odaklı bir programa alıştırdım. baya da faydasını gördüm az da olsa sürekli bir sporla uğraşmaya çalış bence.

9 ekim 2020 20:34

2. Arada Pamela Reif'in dans videolarini aciyorum ama kendimi daha agir seylere itemiyorum. Sen neler yapiyorsun spor olarak anonim 1?

9 ekim 2020 20:39

3. Ben ilerdeki versiyonunum kopek gibi pismanin gencligimde kas hafizami sporla doldurmadigim icin, keske sporu hayatimda bas koseye koysaydim su anda da sonuc almam zor diye hic spor yapasim yok yine :(((

9 ekim 2020 20:51

4. Ben de böyleyim süslüm. 1.72 boy 55 kiloyum kendimi zayıf buluyorum. Bir de spor yaparsam iyice zayıflarım diye korkuyorum. Zaten spor yapmaya halim de yok cok cabuk yoruluyorum senin gibi. Insallah ilerde kilo almayiz bu yuzden.

9 ekim 2020 20:51

5. reyhan oksay bir de ecece kanallarıyla pilates yapıyorum bu ara süslü onlardan bir program hazırladım kendime, hafta sonu chloe ting hourglass serisindenden bir şeyler ekliyorum -karantinada sıkıldığım için kendisinden baya aza indirdim onu.- reformer pilatese başlamayı düşünüyorum biraz daha vücudumu toparlayınca aylık paket alıp onun tadına bakayım. farklı alanlar deneyeyim istiyorum. sen de öyle yap bence bir düzen kurup onu yapamadıkça vicdan azabı duymak yerine bu hafta yürüyüş yap ertesi hafta pilates başka hafta yüzme yoga dans illa ki birini daha çok seversin hiç birini sevmesen de bak sıkılmadan kaç hafta spor yapmış oldun mis gibi :)

9 ekim 2020 20:51

6. Simdi suslucum ben voleybol oynamayi gercekten seviyorum ama pandemi saolsun birileriyle toplananmam ama ayda yilda bir kendi basima topla falan duvara karsi ya da havaya pas saydirma yapiyorum. Illa sizin yaptiginiz gibi plates yoga falan mi yapmam lazim "spor yaptim" diyebilmek icin? Cunku voleybol oynarken de hareket ediyorum ama tatmin etmiyor gibi

9 ekim 2020 21:38

7. Süslü boy kilo orantınız çok iyi, belki fiziğiniz de çok güzeldir ama sporu sadece vücut güzelleştirmek için yapılan bir aktivite olarak düşünmeyin. Öyle düşününce biraz zorla yapılıyormuş gibi oluyor. Hayatınızın bir parçası haline getirmeye çalışın, sizi mutlu eden bir düzen olsun bu. Bunu yapmak için de kendinizi dinleyin canınız pilates yapmak istemiyor mu, o zaman yürüyüş yapın, yoga yapın, en basitinden lastikle esneme vs yapın. Ben spor yapmak istemediğim günlerde bile matımın üstüne oturup gözlerimi kapatıyorum kendi kendime aklıma gelen esneme hareketlerini yapıyorum akışa göre. Meditasyon etkisi de oluyor. Siz de böyle başlayın sonrası gelecektir

9 ekim 2020 23:19

8. ay yok olur mu soru sahibi süslüm benim kardeşim de uzun atlamacı mesela o da spor yapıyor en nihayetinde ben de. ben daha sakin sporlar seviyorum diye onlardan örnek vermiştim :) squash yaparken çok eğlenmiştim ben mesela sonra yapma imkanım olmadı ama böyle voleybol gibi atlamalı zıplamalı sporlar seviyorsan deneyebilirsin sen de

9 ekim 2020 23:44

9. Hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim

10 ekim 2020 00:04

10. Çünkü kendini bedeninin güçlenmesi ile Motive etmen gerekiyor. 24 yaşındayım, Benim de kiloyla pek problemim yok ama yıllardır düzenli spor yapmak isteyip asla yapmayan biriydim. Çok güçsüzdüm çabuk yoruluyordum, 5lt su şişesi taşırken yoruluyordum. Karantinadan dolayı bu yazı ailemle yazlıkta geçirdim ve neredeyse her gün yüzdüm ve her hafta daha da uzağa gidebildiğimi ve daha geç yorulduğumu görünce bu benim için bi motivasyon kaynağı oldu. Artık yürüyüşe çıkıyorum her gün, denize gidemediğim için YouTubedan bir şeyler izleyip yapıyorum vs. Mesela 1 hafta boyunca aynı videoları yap. 3. Günden sonra aynı video aşırı kolaylaşıyor. Yani 2 gün kendini zorlarsan 3. Günden sonra motivasyonun zaten artmış olur. Vücudunu da çok takma bence. Ben de kol kaslarım hariç başka bir değişiliklik fark edemiyorum aynaya bakınca ama çok daha güçlü ve sağlıklıyım onu hissediyorum. Sırt ağrısı çekmiyorum aylardır benim için en büyük motivasyon bu olmuştu dhdhdj

10 ekim 2020 01:02