1. Ya gerçekten siz bunları nasıl ayırt ediyorsunuz hepsi aynı kişi gibi. :dd

Ve erkeklerinin afedersiniz sanki pipileri yokmuş gibi ajjagsssieidb

  • linki kopyala
  • şikayet et
13 ekim 2020 19:57

2. a1 ben de mamamoo'ya bayılıyorum kasım'da geri dönüş yapacaklarmış çook merak ediyorum kızların hepsini de çok seviyorum hepsi ayrı karizma. stray kids'i de beğeniyorum bazı şarkıları beni de sarmıyor ama dediğin gibi çocuklar 😍 çok samimi bir havaları var zaten amaçları da böyle "self-produced" şarkıcılar olmak. bts'in ilk yıllarını hatırlatıyor.

a2 ben de blackpinki fazla sevmiyorum ama yalan olmasın bazı şarkılarını baya baya dinliyorum. bir aralar ben de jennie ve lisayı hiç sevmezdim ama artık o kadar değil. jennie'ye şirket "savage" bir kız imajı vermeye çalışıyor ama çok eğrelti duruyor. hala öyle mi bilmiyorum ama savage olmaya çalışırken kaba oluyor. herkes de bunun farkında bence bu yüzden bu kadar üstüne gidiyorlar ama bence abartıyorlar. kız boşuna bu kadar nefret görüyor. yeni albümlerindeki you'll never know şarkılarını dinleyince biraz yumuşadım kslcmsm

  • linki kopyala
  • şikayet et
13 ekim 2020 20:10

3. ayrıca blackpink sanki amerikalı bir grupmuş gibi geliyor o yüzden çok zevk alamıyorum sanırım sjdkdkm bi de herkes çok güzel diyor üyelere ama bence sadece jisoo abartıldığı kadar güzel. özellikle roseyi hiç beğenmiyorum nedense. lisa ve jennie de normal kızlar yani sadece farklı bir auraları var. red velvetin tüm üyeleri güzellik konusunda bp'e on basar bence.

bu arada a2 yazmışım ama diğer cevabı veren de a1miş

  • linki kopyala
  • şikayet et
13 ekim 2020 20:15


4. a5 benim de biasım jhope ama ben de hepsine yükseliyorum öyle böyle değil sjkfks. ama yine de hobi benim için ayrı bir yerde. bir kere aşırı yetenekli. hem rap yapıyor hem şarkı söylüyor hem yazıyor, zaten dans yeteneğine diyecek yok ağzım açık izliyorum. dans ederken çok seksi oluyor. ergenler gibiyim dedim ya, kendisiyle ilgili çok utanç verici hayaller kuruyorum. (arada diğer üyelerle de kuruyorum sjlcms) bu da benim guilty pleasure'ım :( be için çok heyecanlıyım ama umarım dynamite gibi olmaz. dynamite beni gerçekten hayal kırıklığına uğrattı en sevmediğim şarkıları oldu bile diyebilirim.

  • linki kopyala
  • şikayet et
13 ekim 2020 20:28

5. (link: https://i2.wp.com/wikifamouspeople.com/wp-content/uploads/2018/07/BTS.jpg?fit=768%2C512&ssl=1 bunların hepsi birbirine benziyor)

nasıl ayırt ediyorsunuz yahu?

  • linki kopyala
  • şikayet et
13 ekim 2020 20:31

6. ahh a6... eskiden ben de senin gibiydim şimdi tiplerini geçtim seslerinden, tarzlarından, duruşlarından ayırt edebiliyorum. ve inan bana bunu yapabilen çok ama çok fazla kişi var. ilk takip etmeye başladığımda sürekli v'yi (üstte en solda), jin'i (üstte ortada) ve jungkook'u (altta en sağda) karıştırıyodum ama şimdi bakınca nasıl karıştırabilmişim kör müydüm diyorum

  • linki kopyala
  • şikayet et
13 ekim 2020 20:41

7. haklısın onlar tüm dünyadaki armylere ulaşalım diye ingilizce yaptık diyorlar ama bunlar hep fasa fiso kslcmkdsk savage love remix'i de dün billboard'da 1. olmuş çok sevindim vallahi. böylece hobi ve yoongi korece sözler yazarak 1 numaraya yerleşmiş oldular. ama bu gösteriyor ki ileride birçok ünlü bts üzerinden prim yapmaya başlayacak ki zaten yapıyorlar. ünlülerle bts arasında daha sahte samimiyetler olacak.

eve be'nin her şeyini kendileri yapacaklarmış. umarım r&b türüne de tekrar kayarlar. mic drop, idol gibi enerjik şarkıları çok seviyorum ama bir o kadar da love maze, home, paradise, like, could you turn off your cellphone, 113...(sayıları bilmiyorum dkvlsm) gibi şarkılarına bayılıyorum. umarım dark and wild gibi bir albüm olur da tadından yenmez.

  • linki kopyala
  • şikayet et
13 ekim 2020 21:20


8. her şey ağustos ayında keşfetime düşen bir tiktokla başladı jnckjdncka çekik gözlü, sarı saçlı bir adam dans ediyor falan aklım başımdan gitti 10 kere izledim kim bu çıtır diye diye sonra bts'ten kim taehyung olduğunu öğrendim... yıllardır içimde uyumakta olan fangirl yanım uyanıverdi jxnjdnsjdnc

ya ben bir de çok sallardım bu kpopçulara. hepsi birbirine benziyor, ne biçim tarzları var, çıta gibi incecikler nesini beğeniyorsunuz diye xd kim taehyungla bir gece geçirmek için nelerden vazgeçebilirim diye düşünürken buluyorum kendi qasdsabdjab

  • linki kopyala
  • şikayet et
13 ekim 2020 22:29

9. ay sanki sırf güzel çocuklar diye bts fanı olmuşum gibi yazmışım ama şarkıları da hoşuma gidiyor anlamasam da. sıkılmadan dinlediğim şarkıları: pied piper(canlı performans videosu mahvetti beni, çok güzeller), run ve house of cards. haftasonu yaptıkları konserdeki ilk gün run'ı söylemeleri çok hoşuma gitti ama keşke pied piper da olsaydı :(

biasım kim taehyung jdbkdsjvks jungkook'un yüzü aşırı bebeksi ama vücudu benim normalde de beğeniceğim tarzda o yüzden bias wreckerım gibi biraz.

jin'e acayip gülüyorum ya her zaman rol mü yapıyor yoksa gerçekten öyle mi kişiliği bilmiyorum ama vlivelarda falan çok komik.

  • linki kopyala
  • şikayet et
13 ekim 2020 22:37

10. içimde kalan birkaç şeyi söylemek istiyorum madem yerini buldum :)) Öncelikle "bunların hepsi aynı yaav nasıl ayırt ediyorsunuz ehi ehi" diyenleri ergen ve saygısız buluyorum. Bts'in neden "bu kadar" beğenildiğini anlamıyorum çünkü şarkılarına bakıyorum daha güzel şarkı yapanlar var, sesi daha güzel olanlar da var, e daha yakışıklı gruplar da var. Demek ki o kadar kişi seviyorsa bir şey görmüş diyorum ama ben göremiyorum onu. Blackpink'in ilk şarkıları güzeldi son birkaç şarkısı cidden kötü, jisoo hariç diğer kızlara ısınamıyorum ama jennie çok çok güzel. Bir de aslında sesi çok güzel insanlar var ama robotik korkunç bir şeye dönüştürüyorlar pop şarkılarında sesleri ve insanlar k-pop sanatçılarını yeteneksiz sanıyor buna üzülüyorum. Kız gruplarından mamamoo, red velvet ve apink'i seviyorum. Erkeklerden ise btob severim ama daha çok ballad, rap ya da indie dinliyorum.

  • linki kopyala
  • şikayet et
14 ekim 2020 01:08