Sayfa ismini yazın süslü, bakalım
Süslüler öncelikle teşekkür ederim (gizlinot: <3) instagram: @lavinia.canta
marka cantalar hariç, bi de kadife capraz canta hariç diğerleri gayet güzel süslü bence.
not: leopar, zebra, timsah, tas tus toka düğme her türlü süslü ve abartı seye asik olan birisiyim.
Teşekkür ederim süslü, içimi rahattınız. Kadifeler konusunda size hak veriyorum. Her zevke hitap etmeye çalışırken kafam karıştı biraz sanırım.
Süslü öncelikle çakma satmamalısın bence. Fiyatların ne ayarda bilmiyorum tabi. Bazı modeller güzel bazıları gerçekten çok kötü. Beğendiğim iki çanta sayfası var shulebag ve minebags onlara bir bak modelleri gerçekten çok güzel oluyor. Genelin tercih edeceği modeller. Bir de son olarak daha iyi bir çekim yapabilirsin. YouTube'da home studio photo tips falan diye aratırsan çıkar bence videolar. Ya da böyle çantaları krem rengi saten kumaşın üstüne vs koyup çekebilirsin daha hoş bir görüntü olur gibi geldi.
Bence de bazıları bayağı kötü sorun şu ki çanta üzerinde çok fazla şekil sukul var.sade şeyler bayağı az bir de bir ürünün farklı renklerini gönderi olarak koymayın bence.
@anonim 3 süslüm çakma konusunda size hak veriyorum ancak daha fazla tercih ediliyorlar. Yani aynı modelde düz baskı ve lv baskılı bir çanta olduğunda lv baskılı olan soruluyor direkt. Çekim konusunda da kesinlikle çok haklısınız,ben de memnun değilim çünkü bir düzen oturtamadım. Dışarda çekim yapmak belki daha iyi olabilir. Teşekkür ederim görüşleriniz için.
Anladım süslüm tabi o konuda bir fikrim yoktu öyle tercih ediyorlarsa kazanmak için satmanız lazım tabi.
@anonim 4 süslü farklı renkleri gönderi olarak koymayın kısmını anlayamadım. Yani eğer bir ürünün 4 farklı rengi varsa, 4 lü olarak kapak fotoğraf koyuyorum. Arkasından renklerini koyuyorum. Her rengini ayrı post atmıyorum. Yanlış anladıysam düzeltin lütfen.
Ben çok sade şeyleri seven biriyim o yüzden güzel/kötü diye yorumlayamayacağım. Çantalarızın modelleri arkadaşlarım vs tarafından tercih edilen modellere benziyor. Bence endişeye dusmenize gerek yok, satılır inşallah.