1. arkadaşınız bir kevaşe.

5 kasım 2020 23:28

2. var süslüm.arkadaşın flört etmiş sevgilinle sevgilin de az değil hemen o yaptı diye sıyrılmış işin içinden.bu sözlükte bin kere en yakın arkadaşım sevgilimi ayarttı diye yazdım hrjhrjhfae.yine yazıyorum:ben yandım siz yanmayın bacılar

5 kasım 2020 23:29

3. ne yapayım diye sorarsan kızı hayatından şutla.direkt. sevgilin de bu konuda tek bir seferlik bile olsa seni şüphelendirip kuşkulandırırsa onu da siktiret. Bak ya limonisiniz diye yapmış.Sana mı kaldı amk.Sus otur dimi. Alamadım hırsımı

5 kasım 2020 23:32

4. anonim 2'ye katılıyorum tamamen. yani arkadaşlığını kesmene gerek yok tabi ama 10da 10 bir arkadaş olmak yerine gözünde 6da 10 olur. sevgilin de gerçekten rahatsız olup seni katmak isteseydi inan katardı. dikkat et derim süslüm

5 kasım 2020 23:32

5. Bunu benim arkadaşım da sevgilime yapıyordu sırf bak ben hakediyorum aslında demek için alttan alta. Sevgilimin yanına oturuyor beni konu dışı bırakmak için elinden geleni yapıyordu. Artık arkadaşım değil. Böyle ilgi budalalarına prim vermeyin. Acıdım kıza hiç saygısı yok demek ki kendine.

5 kasım 2020 23:33

6. Süslü arkadaşınız hep çok konuşkan biri mi? Öyle arkadaşlarım benim sevgilimle de çok konuşur. Tabi asla bana hakaret edip salak demezler, aksine överiz birbirimizi

5 kasım 2020 23:33

7. Ahaha anonim1 ;d ya bana da öyle geldi. Bir de bi detay daha var. Biz sevgilimle daha önceden de instadan takiplesiyorduk ve ortak arkadaslarimda bu cocukluk arkadasim da vardi. Hepimiz kucuk cevreden yetişme insanlariz cunku. Daha iliskimizin başlarindayken ben o kızla instGramdan yazisirken sevgilim görmüştü aaa sen x i nerden taniyorsun biz de takiplesiyoruz demisti. Iste çocukluk arkadasim sen nerden taniyosun falan dedigimde çikaramamisti, dershaneden olabilir ya da özel derslerden falan demisti bayagi bi kafa yordu uzerinde. Sonra demisti ki sen x e sor belki hatirlar. Neyse ben cocukluk arkadasima sordugumda da beni takip ediyor ama ben etmiyorum ki demisti. Bakmiştik hakikaten sadece sevgilim takip ediyor. Bununla ilgili de havalanmiş olabilir kiz arkadasim. Bu cocuk bana hayrandı beni takip ediyordu falan kafasina girip mi flort etti acaba bilmiyorim ki. Bu arada sevgilim ısrarla onu tanidigini söylüyor hala soyluyor :d bu konuda yalan soylemedigini dusunuyorum cunku kendi kendini ele veren zaten sevgilim. Bence yanliş hatirladi sadece. Zamaninda takip etmistir belki hoş kız diyip sonra eskilerden tanistiklarini dusunmus olabilir (kücük bir ilçede yasiyoruz ayni jenerasyonlar birbirlerini tanırlar genelde) sevgilim burada masum demiyorum ama sonucta hayatinda ben yoktum onu yargilayamam fakat kiz arkadasim bu detayi bilip de egosunu mu tatmin etti diye dusinmekten kendimi alamiyorum

5 kasım 2020 23:33

8. Bak bu kız tipini çok iyi bilirim. Bunu alsan karşına bak bunu neden yaptın diye sorsan bunun egosu okşanır. Ne alaka der. Ama içten içe gururu okşanır. Bu tarz insanlar maalesef var. Eskiden olsa aman ne olacak ortamı ısıtmak istedi derim ama hayat tecrübesi demiyorum. Bak o kızı hayatından uzaklaştır. Her şeyini anlatma. Direk mesafe koy. Açıklama bile yapma. O emin ol hatasını biliyor.

5 kasım 2020 23:36

9. bazı kızlar güzel olduklarini kanitlamak, kendini tatmin etmek icin boyle ozellikle sevgilisi olan erkeklerin ilgisini cekmeye calisiyorlar, kiz arkadsslarini erkeklerin yaninda kucuk dusurmeye calisiyorlar. ama bence biraz siz de onu kiskandiginizdan ve sevgilinizle araniz limoni oldugundan cok fazla sessiz kalip ona firsat vermissin. ya da bakalim ne olacak diye olanlari izlemissin sanki.

5 kasım 2020 23:38

10. Anonim7 evet konuşkan ama bu şekilde değil. Yani beni de katar genelde, şakalaşırız, bizim ortaokul anilarimizi anlatir genelde yeni tanistigi insanlara falan. Ya şok oldum benimle ilgili hiçbir şey anlatmadi. Ne bir anı ne başka bişey. Bizim onunla tonlarca komik anımız var her ortamda anlatiriz falan assla değinmedi asla. Varsa yoksa kendisi, burnu ve işi bu kadar

5 kasım 2020 23:38