benim flört ettiklerim sevgili de olmak istiyor ama ben onlarla olmak istemiyorum ya :/ gerisini aynı düşünüyorum, help us süslüler.
Benim de istemediğim kişiler sevgili olmak ister ama istediklerim olmuyor işte.
1) seninle sevgili olmak istemeyen ama senin olmak isteyeceğin adamlae başka kadınlarla oluyorsa basit bir arz-talep durumu. Daha güzel, daha zeki, daha kültürlü, daha sosyal vs vs vs kadınlarla sevgili olmayı tercih ediyorlarsa sizin kendinize layık gördüğümüz seviyedeki erkekler sizi kendilerine layık görmüyorlar demek ki, kendinizi geliştirebilirsiniz
2) hiçbir şart ve koşulda kimseyle romantik ilişki yaşamayan saçma sapan fuckboy'lardan hoşlanıyorsanız neden bu tiplerden hoşlandığınızı çözmeniz lazım. Bilişsel davranışçi terapiyle ilgili kitaplar okuyabilir veya daha kısa sürede maksimum etki için terapi alabilirsiniz. Muhtemelen ailenizle aranızdaki ilişki paternine dair bir şeyler çıkar, bunu çözdükten sonra bu 'ilişki istemiyorum' adamları aksine cringe gelmeye başlıyor, gerçekten düzgün insanlardan hoşlanmaya başlarsınız
Ya açıkçası bir kez 1. Durumu yaşadım başkasıyla sevgili olan erkekte bana göre düşük seviyeydi her anlamda. Sevgili olduğu kız da. Neyse bunu geçiyorum. Diğerleri de daha önce uzun ilişki yaşamış ama artık yaşamayan kişilerdi benden sonra kimseyle yaşamadılar. İlişki istemiyorum diyen adamları özellikle isteyip bulmuyorum. Bana adım atan adamlar sadece onlar. Düzgün olupta flört etmek isteyen olmadı açıkçası, şans verirdim öyle olsa.
Daha ilk konuşmalarda süslü.
yedek muamelesi görüyor olabilirsiniz süslü :( gelme ama gitme de orada kal ihtiyacım olursa bakarız modu. size kendinizi değersiz hissettiren ilgisiz erkekleri hayatınızdan jet hızıyla uzaklaştırın derim.
yeni denediğim ve sanki işe yaramaya başladığını hissettiğim bir önerim var size. bir kağıt alın ve sizin için eşinizde olmasını istediğiniz özellikleri yazın, sonra da kağıdın başka bir bölümüne kendi özelliklerinizi yazın, olumlu olumsuz ne isterseniz. bir bakın acaba beklentiniz ile sahip olduklarınız uyuşuyor mu? beklentilerinizi bu yönde yeniden düzenleyin ve belirli aralıklarla okuyun. dualarınıza bu özellikleri ekleyin, kriteriniz/çizginiz belli olsun gerisi kendiliğinden geliyor.
Bunu deneyeceğim süslü güzel bir yöntem gibi. Ama sence adım atan karşı tarafken neden daha ilk konuşmalarda yedeğim ki? Madem hayatında yeterince insan var neden bana da yazıyorlar?
günümüz ilişki tarzları fazlasıyla karışık, bazen benim de aklım almıyor. acaba diyorum ben mi samimiyetin dozunu fark etmeden artırıyorum da ilişki düşünmediğini belirtme ihtiyacı hissediyor. ama şunu belirtmek de isterim ki ilişki istemiyorum sinyali takılmalık ya da cinsellik olarak bir şeyler olabilir anlamına geliyor da olabilir. bana hiç hitap etmiyor, günümüzde düzgün bir ilişki kurmak çok zor