Bizde biftek, püre, içli köfte, pacanga, bir kaç meze düşünüyorum şuan bulamadım bende tarator ve barbunya ekleyebilirim. Ekstra olarak pastayı her yıl kendim yaparım bugün de kendim yaptım dinleniyor.
Dilerim musmutlu güzel huzurlu yıllarımız olur bereketiyle gelir.
Mutlu yıllar 💕💕
Normalde çok özen gösterir, liste düşünürdüm. Bu sene o kadar hevessizim ki, menü liste miste umrumda olmadı.
Ana yemek hala soru işareti. Muhtemelen Mangalda et şiş, Yanına da patlıcan beğendi yaparım gibi geliyor.
Portakal diliminde kereviz salatası, zeytinyağlı yaprak sarma, humus, kabak tarator.
Tatlı olarak hayaller Red velvet yapmak ama hayatlar muhtemelen pastaneden çikolatalı pasta almak olacak.
Bezmişlik nasıl yansımışsa dümdüz yazmış geçmişim.
Herkese mutlu yıllar. umarım mutlu, sağlıklı ve güzel bir yıl olarak gelir 2021 :)
Kocama steak yapacağız, ben vegan dönerle bir tarif yapacağım, havuç tarator ve patates püresi. Yanına biz de krokanlı çikolatalı pasta düşünüyoruz :) iyi yilllaaarr.
Fırında tavuk, bademli iç pilav. Ara sıcak olarak kadınbudu köfte, paçanga böreği ve azcık soğan halkası kizartirim :) Meze olarak kereviz salatası, atom yapcam. İçecek şarap var. Şarap için peynir tabağı hazırlıycam, nachos yapcam bir de. Tatlı olarakta brovni yapcam. Neremize yiycez bu kadar şeyi bilmiyorum da yemek yemekten başka yapacak bir şey de yok gece boyu yeriz artık :d
kesin annem her gün olduğu gibi herhangi bir sebze yemeği yapar ekmek bana bana yerim saat 00 olduğunda da tüm efkarımla balkona çıkar sigara içerim ‘şimdi ne alemler dönüyordur, millet nasıl eğleniyordur a.k’ diyerek......mutlu yıllar süslüler benim yerime de yiyinnnnnnn
Fırında güzel kızarmış bütün tavuk, yine fırında sebze(brokoli, patates, havuç), iç pilav, humus, salata, kırmızı lahana turşusu. Yanına da şarap. Zaten 3 kişiyiz, 3 gün yeriz bu menüyü.
Fırında tereyağlı kaşarlı somon ve patates. Kalamar. Yoğurtlu köz patlıcan, kırmızı biber mezesi, yoğurtlu kereviz, humus, amerikan salatası. Tabii ki de rakı. Bir de çikolata şelalesi mi ne bişey aldım dr oetker. İnşallah güzel olur.
Teşekkür ederim süslüler. 💕
Domatesli közde patlıcan salatası, girit mezesi, havuç/kabak tarator, köfte & patates, fırında biberiye ve keçi peynirli mantar, tatlı olarak ise şemsa denizsel’in kahveli çikolata mous.