1. Tadını çıkar sadece deli misin süslü böyle düşünme nefes alıp vermek kadar doğal bir ihtiyaç bu toplum dayatmaları yüzünden böyle hissediyoruz. Ben de öyle hissediyordum ama üzerinden çok zaman geçti ayrıldık mesela şu an sevgilim yok ama ben asla pişman değilim yaşadığımız şeylerden. Yaşınız küçük sanırım onun etkisi çok oluyor.

3 şubat 2021 00:29

2. hazır değilsin demek ki. bu aşmak zorunda olduğun bir şey değil öncelikle, sen sorunlu ya da sıkıntılı değilsin. sana kendini kötü hissettiren hiçbir şeyi sakın yapma ve karşındakini de uyar. devam ediyorsa hayatından çıkar. bunu isteyip istemediğine karar ver önce, belki biraz daha beklemek senin için daha iyidir. sebepleri bir sürü şey olabilir; yanlış cinsel eğitim, cinsel bilgi azlığı, din dayatması, kadının seks yapınca değerinin düşeceği algısı. bunları iyice düşün tart, bilinçaltında böyle mi düşünüyorsun, neden yanlışmış gibi geliyor kendinle konuş.

3 şubat 2021 00:39

3. Herkesin içinde yatan romantik serseri yuzunden bence dokunmaya başlaması masumiyeti kaybettiriyor bir adım öteye gidiyor iş artık

3 şubat 2021 00:39

4. Toplum yapısının beyninize yerleştirdiği tabular. Burada çok konuşuldu. Aileniz modern  de olsa dini inancım yok da deseniz modern çevrede elit bir mahallede yaşıyorum da deseniz toplumun yapısı ortada. Sokaktaki çomar metrodaki it parktaki yobaz dede haberlerdeki olaylar gazete sitelerindeki haber altı korkunçlu yorumlar bunlar bazılarımızda çok daha derin yer ediyor çok daha büyük darbe bırakıyor. Sizin gibi örneğin.

Cinsellik tensellik dokunmak öpmek ellemek bunlar pis kirli keş geliyor çünkü bilinç altınızda sürtük kaltak elleşmiş oynaşmış yiyişmiş kimlerle sevişmiş pis orospu giren çıkan belli değil erkeklerin altına yatmış değersizleştirmiş kendini, fotoğraf atmış memesini elletmiş çöp olmuş ortalık malından farksız artık, bir kere yaptın mı ohooo ardı arkası gelmez, ne fark eder ki, kucaktan kucağa gezmiş gibi korkunç şeylerle bir öpüşmek elleşmek. Daha da ötesi tr gibi çomarın çomar olmadığı, artık medeni kisvesi altında takılıp baya sonradan rengini verdiği, yılbaşı hediyesi olarak bar cartım için lime zester istiyorum modunda takılan tiplerin gezdim tozdum yattım kalktım 'gözüm doydu' artık evlenmek istiyorum diye anasına 'temiz' kız sipariş falan ettiği tuhaf ucubik bir memlekete dönüştü burası.

Modernim abiie yeaa takılıp iki ay sonra sevgilisine her türlü eziyeti çektiren, ayrılamazsın benimle yediğin bokları anana babana anlatırım dediği bir coğrafya burası. (benimle yediğin boklar da ne demek ise, seninle yenmiş dalyarak demek ki sen de yedin aynı boku, ama sana ayıp değil tabi.) yahut kızlara çomarın türlü dil döküp deli divaneyim biriciğimsin dediği ama seks yaptıktan sonra bir iki ay içinde 180 derece dönüp hanzoya dönüştüğü, kıza defol demekten hallice davranarak def ettiği bir yer burası. Yani kadınlar hem toplumdaki algı yüzünden, hem erkeklerin yapmacıklıkları, yalancılıkları ve korkunç çifte standartçılıkları yüzünden felaket bir cenderedeler. Sizin gibi hisseden çok kadın var. Tüm bu yazdıklarım cidden feci. Ama en korkuncu da şu ki bu kadınlar artık manyamamak adına herhalde paso şunu diyorlar, hayır ya benim tercihim ben 'hazır değilim'. Bir dini inancım olmasa da, ailem modern olsa da ben şahsen öyle hissediyorum. Keşke dini inancı olsa bunu diyrn kadınların da en azından bir sebep uğuruna, bbir inanç uğuruna, yani bir nedenle bir mantığa sığınarak böyle düşünseler. Bakın bakalım kuzey ülkelerine amerikaya avrupaya, kaç tane ööyle kendi kendine birden böyle bir tutkuya kapılarak feci romantik bir biçimde hazır olmayan, olamayan, 22-25-28 yaşlarında hala asla yakınlaşamayan, ben çok romantiğim ondan zaar diyereke vliliğe dek bekleme kararı alan kadın var? Bu kadar yaygın mı? Bir de müslüman ülkelere bakalım, oralarda durum ne? Neden peki? Çünkü kadınlar artık manyamamak adına bu durumlara tamamen hözlerini kapatıyorlar bilinçaltına itiyorlar ve yok ya ben kendim bunları uygunsuz buluyorum içime sinmiyor, benim özbeöz kendi aklıma yatmıyor, kendine bile itiraf edemiyor içinden geçen aslında 'ben evlenip nikahı basıp öyle sevişmeyi elleşmeyi mantıklı buluyorum çünkü ancak o zaman bir takım kalıplara sokulmam ve çünkü ancak o zaman iç rahatlığıyla içime sinerek bir şeyler yaşayabilirim, kimse beni kullanamaz yahut beni şantajla onla bunla kendine muhtaç hale getiremez yahut bana 'ahlaksızlığımla' laf sokamaz yahut beni öldüremez, ölümün arkasından orospu diyemez.'. Çünkü bunu kendine itiraf etse belki de delirir lan burası nasıl bir cehennem diye. Ama yine de bunun idrakında olmak lazım. Çünkü bunun idrakında olunca üçüncü gözü açılıyor insanın ve çomarı iti götü ayıyı medeni kılıklı varoşu merhaba demeden ayırt eder hale geliyor.

Şimdi bana demek ki sen böyle şeyler yaşadın oradan biliyorsun zaaa herkes senin gibi değil sen orospuymuşsun demek ki düşmüş kalkmış türlü laf işitmişsin faln diyerek saldırmaya çalışanlar olacaktır umurumda değil ama denmeden kendim bunu açmak isterim. Hayır efendim bir tane erkekten saygısızlık görmedim ben.  Ne şanstır ki Denk gelmedi, incitmedi hayatıma giren hiçbir erkek, şans ve gerçekten insanları tanıma kabiliyeti.

3 şubat 2021 01:03

5. Bunlar kesinlikle ayıplanacak şeyler değil😅 toplum baskısı falan filan başta ben de rahatsız oluyordum.. eğer karşınızdakine güveniyorsanız be sınırlarınızda durması gerektiğini bilicek biriyse hiç korkmayın

3 şubat 2021 01:47