Anlatmayı düşünmüyorum
A1 Aşk yaşamadığı için anlatacağı hikayesi yok, alınmış herhalde :(
Süslü burada lgbt kişi sayısı az. İstediğin cevapları alabilir misin bilmiyorum. Benim bildiğim çoğu lezbiyen ilişki arkadaşlar arasında oluyor ama senin de dediğin gibi Türkiyede böyle ilişkiler yaşamak zor. Gey erkeklerin varlığı kabul edilip biliniyor ama çoğu kişi lezbiyenlerin sayısından haberdar değil.
A3 süslü sözlükte yazış tarzından yazar tanımaya çalışacak kadar işsiz misin yahuu
A5 soru cevaptaki çoğu kişi sevgili edinmek için uğraşıyor, bir lezbiyen aynısını yapınca size dokunuyor.
Biri resmen kendisi ile ilgilenmeyen çocuk başka bir kıza baktı diye kıza neler yapayım diye soru açmış. Cevaplara da demiş evet benden hoşlanmıyordu çocuk ama çocukla ilgili bir sürü hayalim vardı, hayallerim mahvoldu diye.
süslü ben yaşça senden daha küçüğüm, cinsel kimliğimin de yavaş yavaş farkına varmaya başladım. biseksüelim. ilk kez yakın arkadaş olduğum birine karşı çekim hissetmeye başladığımı çok romantik bir şekilde fark etmiştim. 18 yaşımdaydım, yağmur yağıyordu ve akşam vaktiydi, el ele tutuşmuş yokuş aşağı gülerek koşuyorduk. film sahnesi gibiydi böyle, saçlarımız rüzgardan uçuyordu. o an bir şeyler hissettiğimi anladım, ardından onun da hisleri olduğunu anladım. ilişkiye dönmedi ama ufak temaslarımız oldu, hatta şimdi de doğum günü yaklaştığı için ona hediye düşünüyorum :) umarım ileride olur bir şeyler
Queer olmasın o? Kuir diyince sevimli olmuyosunuz
bir şey diyip gideceğim, kimseye laf anlatmaya çalışmayın. çoğu troll, tepkinizle besleniyorlar. ötekiler için de çok geç.
Suslucum siz icinizden geceni inadina yazin, paylasin. Bu trolluk yapmaya calisan davarlar icin kendinizden taviz vermeyin. Benim boyle bir anim yok ama dayanamayip yorum yaptim, kusura bakmayin🌈
a8 lezbiyen kızların olacakk