Ben rose şarabı ekşimsi olduğu için beğenmedim sanırım. Meyve şarabını sevme nedenim de tatlı olması :)
Hangi şarapla makarna gider acaba? Bir arkadaşım bahsetti de merak ettim makarnaya nasıl olur diye. Kırmızı şarabın tadi rose gibi mi? Böğürtleni sevdiysem kırmızı şarabı sever miyim merak ettim.
Cikolata ve böğürtlen güzel olur sanki, öyle de deneyebilirim.
Süslü böğürtleni sevmeniz kırmızıyı seveceğinizi göstermez. Zaten bir sürü farklı tatta kırmızı şarap var kırmızı saraplardan da sevdikleriniz ve sevmedikleriniz olabilir. Eksimsi tadi sevmiyorsanız kırmızı sarap da muhtemelen sevmeyeceksiniz.
5. Anonim genelde belli şeylerle yakıştığı söylenir de o yüzden sordum :)
6. Anonim o zaman ben böğürtlen alayım, daha sonra kırmızı da denerim.
süslü her şarap aynı tadı vermez istersen biraz tat araştırması yap farklı marka bir rose dene. bana da rose için cielo önermişlerdi of bu çok güzel müthiş güzel diye ama ben hiç sevmedim roseye göre fazla sert gelmişti
Kırmızı şarabı sıcak sarap veya basit bir sangria formuna sokarsaniz içimi daha kolay olur süslü. Bir de başka rozeleri sevme ihtimaliniz de var bazıları daha tatlımsı oluyor
6 ve 7. Anonim bütün roselar öyle sanıyordum. Daha tatlı olan rose oneriniz var mı acaba? :)
Herkese Çok teşekkür ederim cevaplar için
Süslü ben hep uygun fiyatlı şarap icerim hahsha. Leyla (migros) ve savayı (carrefour) seviyorum. Gecenlerde çakırefe içtim onun da hos bir aromasi vardi. Bir tık daha yüksek fiyatlı rosato da güzel. Bunlar bana cok acı gelmiyor siz yine de bir yorumlarını okuyun ama.
ben de leylayı sevememiştim ama sava bayağı başarılı. eğer güzel bir kırmızı denemek isterseniz biraz da bütçeniz varsa consensus u öneririm herkese, zaten ödül almış bir şarap asla kırmızı sertliğini bulamazsınız şiddetle öneririm. rosenin içine çilek yaban mersini veya frambuaz atarak tatlandıradabilirsin süslü şahsen ben armutu çok yakıştırıyorum beyaz ve roseye hatta sangriaya da.
beyaz şarap olarak da majestik i inanılmaz beğenmiştim yazın 32 lira gibi bir fiyatı vardı bağımlısı olduğum hafif bir şarap hahaha zaten en iyi şarap en sevdiğin şaraptır demişler süslüm deneyerek bulursun