death note. hem kısa hem de efsanelerden. yeni başlayan birisinin seveceğini düşünüyorum.
şu aralar en popüler olan anime shingeki no kyojin. fakat böyle önermek saçma, genel olarak ne tür şeyler seversiniz izlemek için? çünkü anime türleri film türlerinden daha fazla olabilir dsfggn
eğer çocukken izledikleriniz tadında bir şey arıyorsanız shounen türlerine bakabilirsiniz. daha romantik, "genç kadınlara yönelik" bir şeyler isterseniz shoujo anime bakabilirsiniz en basitinden.
snk yanında nana da önerebilirim. hiçbir alakaları yok önerme nedenim iki seriyi de sevmem sdfghgjh
Death note hakkında güzel yorumlar okuyunca ona başladım. Güzel ve farkli bir konusu var bence. Tür olarak açıkçası macera, dostluk, arkadaşlık temalarını seviyorum. Animelerin Hangi türlere ayrıldığını bile bilmiyordum inanın :)
Ben son zamanlarda en çok demon slayer'ı beğeniyorum çizimleri olsun karakterlidir olsun çok iyi ona bakın derim.
Shoujo olarak ao haru ride ve kaichou wa maid sama kesinlikle izlenmeli
Detroit metal city. Konservatuar mezunu bir gencin Pop müzik yapmak isterken heavy metal kralına dönüşmesini anlatıyor. Çok eğlenceli bakın mutlaka.
death note ile başladım full metal alchemist brotherhood izleyip çok beğendim, sonra attack on titan. son ikisi baya epik özellikle, romantik falan izlemedim henüz ama bu sırayla gidebilirsin bence
süslü bir sürü öneri gelmiş ama yazmak istedim yine de. ben de sizin gibi death note la başlamıştım. başlangıç için önerilen bir anime genelde zaten. ondan devam edebilirsiniz. ama benim death note dan daha fazla sevdiğim animeler olmuştu. bu yüzden başka öneride de bulunmak istiyorum.
full metal alchemist brotherhood önerilmiş ama ben ona bir bölüm zar zor dayanmıştım. gerçekten seveni çok ama çok gürültülü gelmişti. muhtemelen anime severler beni linç eder böyle dedim diye ama napayım :d
ben size shingeki no kyojin'i (ingilizce adıyla attack on titan) öneririm. güzel bir hikayesi var ve ilk dakikalarda hemen olay başlıyor. aşırı sürükleyici. ve çizimleri, karakterleri vs de çok fazla çizgi filmimsi değil. bu yüzden animeye alışık olmayan insanlara daha iyi gelecektir.
arkadaşlık temasını seviyorum dediğiniz için de nana ve ano hana yı önerebilirim
Benim en sevdiğim anime code geass ama ilk anime olarak Saiki öneririm
Avatar the last Air Bender iyi bir baslangic olur bence. Onun dışında yukarıda da yazilmis attack on titani çok severek izliyorum ona da bakabilirsin.