1. vizyonsuz bir fakir olduğum için taksiye binmesi diyeceğim asjfdlg bir yere gidecek olduğu zaman aklına gelen ilk şeyin taksi çağırmak olması

13 nisan 2021 09:59

2. ayakkabısına bakarım

13 nisan 2021 10:05

3. Üff bi de bunu bellemişsiniz zenginler iphone son model kullanmaz diye. Tanıdığım tüm zenginler yurtdışında çıkar çıkmaz 12 pro max aldılar. Gerçek zengin 3310 kullanır aynen.

13 nisan 2021 10:06

4. airpods pro, iphone son modeller, trendyolda falan gördüğümüz butik kıyafetlerini giymeme (zara vs. giyme), araba, orta segment ve üstü çanta(michael kors/tory burch vs. düzeyi ve üstü)

13 nisan 2021 10:06

5. zenginler telefonun bellegi dolunca mı degistirir? siz nasıl salaklarsınız ya

13 nisan 2021 10:12

6. burada 50 yaşındaki zenginleri konuşmuyoruz ki. orta yaş grubu gayet de iphone kullanıyorlar. 20li yaşlarda olmasına gerek yok.

üstteki anonimlerden birisi söylemiş, yemek kültürü çok doğru. fast food seçiminden bile anlaşılıyor. pizzayı, hamburgeri el yapımı yerlerden tercih etmesi gibi. ama bu mcdonald's kfc yemedikleri anlamına gelmiyor işte

rahat olmaları. bu zengin çocukları için geçerli. o kadar belli ki hayatlarında maddi anlamda zorluk çekmedikleri, her şeyi yapabilecek gibi konuşurlar. yaz için hep bi planları vardır, önemli olan nereye gideceklerini seçmeleri:))))))

13 nisan 2021 10:20

7. benim çevremdeki maddi durumu iyi kişiler arasından sadece 1 kişinin hala iphone 8 kullandıgını görüyorum. Onun dışında çoğu iphone 11 kullanıyor.

13 nisan 2021 10:20

8. Açıkçası koştura koştura yeni çıkan iphone alanlar taksitle filan alan ve zengin gorunmeye çalışan alt-orta gelir grubu oluyor genelde. Ali kocun kendisinin bile elinde blackberry mi ne vardi kfjfkkf apple zenginligin son göstergesi falan benim icin.

Bence kiyafet cok önemli bunu anlamakta, iyi markalarin duz beyaz tişörtü bile kaliteli duruyor. Erkeklerin bir cok etkinlikte takim elbise giymesine rağmen dikkatli baktığınızda o kadar farkli ki aslinda. Kumas kalitesi, kumas cinsi, uste oturmasi vs.

Kadinlarda da bakimli olmak, duzgun sac ve cilt ve aksesuar kullanımı, kaliteli takı gerçekten zengin gosteriyor bence.

Bir de konuşurken bile para hiç aklına gelmiyor bazı insanların, mesela ilk uçakla gelirim ben de diyor çünkü ne etikete bakiyor ne fiyata. O sey lazimsa aliyor.

13 nisan 2021 10:25

9. Anonim 2, süslü bence biraz yanlış düşünüyorsunuz. Sizin aklınıza mütevazı ama maddi durumu iyi olanlar geliyor bence. Soru sahibinin bahsettiği her şeye sahibim ama paranın lafını etmekten nefret ederim mesela. Telefonum da son model :) alt sınıf mı oluyorum şimdi yani? Söylediğiniz şey yaşla da ilgili olabilir ama alakası şuradandır; yaşı büyük olanın teknolojiyi takip etme ve kullanma kaygısı olmadığı için gerek duymaz ve son model bir ürün almaz.

13 nisan 2021 10:26

10. Saydiginiz her seyi yapabilecek maddi guce sahibim. Telefonum son model degil gerek gormedigim icin sadece. Maasli calisanim ve yani ceo falan da degilim. Beklentilerinizi epey dusuk tutmussunuz. Su dediginiz seylere 10+ senedir kurumsal sirkette calisan pek cok kisi sahip zaten.

13 nisan 2021 10:34