1. lcw save the date koleksiyonuna bakabilirsiniz. normalde bu markadan giyinmiyorum ama bugün google reklamlardan gördüm, hoştu. mesela; (link: https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/kadin/Elbise/4648142/1018104 1) (link: https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/kadin/Elbise/4640986/1016568 2) (link: https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/kadin/Elbise/4641008/1016566 3).

my best friends'in ikonik elbiseleri de uygun. tarzınızı, bütçenizi ve istediğiniz elbiseyi biraz tarif ederseniz daha nokta atışı tavsiyeler gelir.

(link: https://www.mybestfriends.com.tr/collections/ikonikler/products/ikonik-uzun-kollu-derin-v-elbise 1)

(link: https://www.mybestfriends.com.tr/collections/ikonikler/products/tulip-elbise 2)

bunlar da gigiis: (link: https://www.gigiis.com/jasmine-white-dress 1) (link: https://www.gigiis.com/snowy-2838 2)

(link: https://www.gigiis.com/kyle 3)

17 nisan 2021 18:25

2. Süslü çok teşekkür ederim hepsi çok güzel. Ya bütçe konusunda max. Bin liraya çıkarım diye düşünüyorum çünkü ayrıca gelinlik de alıcam. Bu attıklarına baktım genellikle vücuda oturan elbiseler. Ben daha salaş bişeyler düşünüyorum nikah elbisesi olarak. Attığın siteleri iyice karıştırayım ben 😘

17 nisan 2021 20:14