Evet. Zaten genel olarak kadin erkekten daha iyi oluyor. Erkegin daha iyi oldugu cok az iliski gordum. Erkek de bu bana bakti daha iyisi de bakar diyor. Dengi kisiler de aldatabilir tabii ama cevremde anlattigim gibi oldu.
karşısındaki karaktersizse siz cennetten düşmüş olsanız da aldatırlar ama güzelliği ve karakteri mükemmel de olsa o kadın karşısındaki insana duygusal olarak ya da cinsel olarak istediği şeyi veremiyor olabilir(gizlinot: herkes herkese çekici gelecek ya da kafalar uyacak diye bir şey yok sonuçta) ama bu aldatmayı meşrulaştırmaz tabii ki.
bir de karşısındakini çok sevip aldatan insanlar(gizlinot: sevip aldatmak mümkün, palavra demeyin boşuna) var yani siz dünyanın en mükemmel insanı da olsanız ve karşınızdaki size deli divane de olsa aldatılmaktan kaçış olmayabilir :(
aldatılmaz demem. karşı tarafın yaptığı eylem sırf güzelliğe karaktere vs bakmıyor ki. istek arzu ulaşılmaz olma ne bileyim yasak olanı yapma arzusu. aldatanlar b*k yesin tabi. ama erkeğe bağlı erkeğin karakterli biri olması durumunda aldatma da olmaz.
İhanet ihanete uğrayanla değil ihanet edenle alakalıdır. Siz insanüstü güzellikte, akıl almaz şuhlukta da olsanız aldatacak karakterdeki insan aldatır.
Ve artık bu algıdan çok sıkıldım 2021 yılının ortasındayız hala neden ihanete uğranıldığı, hangi koşullarda ihanete uğranıldığı konuşuluyor. İhanet edenin aşağılık karaktersiz yetersiz bencil bir pislik olduğu için ihanet vardır. Güzel/yakışıklı olmamak, seksi olmamak, zengin olmamak ihanet için gerekçe olamaz. İhanetin tek gerekçesi ihanet edenin karaktersizliğidir. Bunu da gerçekten bazen insan asla anlayamıyor Üstdüzey karaktersizler ruhlarını bile saklıyorlar
Kardeşim gibi gördüğüm çok yakın bir arkadaşım aldatıldı. Düğünden 10 gün önce öğrendi hatta. Gerçekten 1.70 boyunda kumral badem gözlü biri. Hatta estetiksiz gerçekten gerçek hayatta gördüğüm en güzel insanlardan biri diyebilirim. Eski nişanlısı hayvan herif tinderda tanıştığı kızın tekiyle aldatmış bayaa yani tek gecelik falan değil aylardır takılıyorlarmış. O kız, arkadaşıma fotoğraflı falan mesaj atmıştı instagramdan öyle ortaya çıkmıştı. Baya geçti üstünden 3-4 yıl falan başkasıyla nişanlı şimdi ama aşırı zor atlattı o dönemi gerçi biz bile şok olmuştuk kız napsın.
öylesi daha çok aldatılıyor bile diyebilirim. çünkü anlattığınız gibi hem içi hem dışı güzel kadını taşıyacak erkek bulmak zor. erkeğin de aynı kalitelere haiz olması gerekiyor, burada sadık bir ilişki için.