1. hopiniz varsa çark gelmiş çevirdim 30 Morhipo Hopi parçacık geldi onu deneyebilirsiniz. Ayrıca o app kodunu ben de giriyorum ama bir türlü düşmüyor sepette anlamadım.

1 mayıs 2021 11:52

2. anon 1 süslü ben ikisini de aynı anda kullandım ama ödeme ekranında hata veriyor ya

1 mayıs 2021 12:22

3. hediye çekiniz önceden kullanıldı ya da ödeme sırasında hata olabilir 30 dk sonra tekrar deneyin diyor ne biçim iş

1 mayıs 2021 12:25

4. O ilk alısveriste verilen kod bende de oderken hata verdi (bence herkeste boyle) sonra tekrar deneyince oldu 🤷🏻‍♀️

1 mayıs 2021 12:30

5. anonim 3 defalarca denedim iki kodu da kullandım ama ödeme ekranında hata veriyor sürekli. ayrıca morpass kargo bedava hakkımı da kaybettim hata verdi ödeme yapmadığım halde saçmalık 🙂 evdeki son telefonla denicem şansımı

1 mayıs 2021 12:43

6. şimdi de hopi uygulamasına girmiyor

1 mayıs 2021 12:44

7. Süslü kargo bedava hakkı geri gelir ya dene ama gelmezse vereyim kendi çekimi

1 mayıs 2021 13:33

8. anon 4 süslü geri gelmedi maalesef. şu an bir tane kargo bedava kodum var sepette bekliyor kaldıramadım da nolur nolmaz diye. hopi paracık kullanacaktım ama diğer kampanyalarla birleşmiyormuş üzüldüm. teşekkür ederim eğer bu kod da iptal olmazsa alabilirim sizden kod, güncellerim olmazsa

1 mayıs 2021 13:43

9. Süslüm bir sepette birden fazla kod kullanılmıyor maalesef o yüzden aktive olmuyordur. Bu da sitelerin oyunu diyelim. Heveslendirmekten başka bi şey değil. Şimdi baktım da geçen aylarda indirim kodlarim varmış ama kullanmadığım için pasif hale geçmiş şansına küs. Sen yaz yine de kargosu bedava olsun diye veririm

1 mayıs 2021 14:32

10. anonim 4 süslücüm çok teşekkür ediyorum ilgin için almaktan şimdilik vazgeçtim. ben de seviniyorum hopi paracık ve kod kullanırım diye ama olmadı dediğin gibi :) ikisini kullanamayınca da bir anlamı kalmadı ya maalesef

1 mayıs 2021 15:01