Yani hoşlanıyor olabilir, daha sevme aşık olma aşamasına gelmemiştir, bunlar süreç. İyi gidiyorsa vakit geçirin, ilişkiye verilir herhalde
Tam bir sırtlan, hiçbir ilişki sorumluluğuna girmeden bir ilişkinin her nimetinden faydalanıyor. Bu kişiyle İletişimi sürdürmek çok mantıksız olur.
Sizi mutlu ediyor mu böyle olmak? Bence beyefendinin davranislari cok hoş, siz de mutluysanız sevgili etiketi koysaniz nolur, koymasaniz nolur. Tadini cikarin derim
birini sevmek aşık olmak bu kadar kolay bir şey değil, şu yurtdışından sevgiliye bile 'seni seviyorum' demenin ilişki basamağı olması olayını acilen almamız geliyor
ben de sevgilime ilişkinin üçüncü ayında seni seviyorum demiştim ve triplere girmişti o üç ay. birini sevmek o kadar kolay değil
Her hareketi aşırı tatlı bence, seviyorum demese de olur. Mutluysanız bunlardan siz bir adım atın
ilk günden yavşak gevşek seni seviyorum desin daha mı iyi? ay biri de sırtlan demiş. siz sırtlan görmemişsiniz aq ilk günden seni seviyorum diyen, ikinci günden nude at diyen üçüncü gün sevişen, bir hafta sonra da ghostlayan kalitesiz kamillere alışık olduğunuz ne kadar belli.
bahsettiğin kişi, ilişkisini gayet olgunca, dolu dolu ve yavaş yavaş tadını çıkararak yaşayan birine benziyor. benim eşimle ilişkimiz de böyle başlamıştı aynen böyle ilgi ve sevgi doluydu her şey, ama ilk "seni seviyorum"u 2. ayımızda söyledi. ve o kadar kıymetliydi ki ilk söylediği an.
sevgisini hareketleriyle belli ediyorsa sevdiğini söylememesinin bir anlamı yok boş yere güzelim ilişkiyi yıpratmayın tadını çıkarın.
Şu kol atma yok kaldırımda yer değiştirme falan hiç benlik değil ya. Ama yani belli ki genel olarak güzel gidiyo. Ben olsam düşünmezdim, mutluysan neyi düşüneceksin ki
Sen istiyor duj jeli.... sgdjfkf pardon ya dayanamadım.
ay ne güzel işte kullan geç. kendi de ilişki istemiyor demek ki bunu hak ediyor.