1. süslüm çok bakasım vardı açtım şimdi sizin için:

tılsım beşlisi, tılsım dokuzlusu, kupa beşlisi ve kılıç kraliçesi geldi. bence yakın bi zamanda iş bulamazsınız ama iş bulacağınız kesin. bulduğunuz iş aradığınız bir işten çok farklı bir şey olabilir, o yüzden biraz arama alanınızı genişletin derim. mezun olduğunuz alanla kısıtlamayın kendinizi.

27 kasım 2021 23:44

2. Teşekkürler süslüm. Yani niteliksiz bir iş de istemiyorum. Sırf iş olsun diye tezgahtarlık, garsonluk vs istemiyorum. O tarz bir şey değil di mi lütfen bir şey söyleyin :( bu arada siz de soru sorabilirsiniz bakarım ben de.

27 kasım 2021 23:49

3. süslüm bu ara karşınıza o tarz işler çıkabilir evet yani sizi biraz mutlu etmeyecek türden işler evet :( ama ileriki dönemde bence kafanıza göre bir iş bulabilirsiniz, zaman geçirmelik düşünebilirsiniz şu an o tarz işleri. (kılıç ünlüsü, kılıç kralı kupa dörtlüsü falan geldi süslüm, tam bilemedim kılıç üçlüsünü nasıl yorumlayabileceğimi açıkçası. ))

süslüm benim kafamda bi kişi var, bu kişiyle nası bi süreç içerisindeyim sizce bakabilirseniz sevinirim. kendim baktığımda yorumlayamıyorum kilitleniyorum resmen.

teşekkür ederim, başka sorunuz varsa bakabilirim tekrar.

27 kasım 2021 23:53

4. (yazar: anonim 1) süslü nolur burda olun Tarot sorularına bakıp bakıp duruyorum uzaktan): bir soru sormak isteriim

27 kasım 2021 23:55

5. anon 3 süslüm sorun bekliyorum. yalnız internet bağlantım biraz kötü, sorun yaşayabilirim :)

27 kasım 2021 23:56

6. etrafımda birileri var süslü ama doğru kişi , doğru aşk mı bunlardan biri bunu sormak istedim. Yarabandı olmaktan ürküyorum çünkü eski sevgilim bende hasar bıraktı (gizlinot: O geri dönecek mi, beni özlüyor mu diye de çok merkatayim süslü)

27 kasım 2021 23:59

7. Bağlantınız düzelince ben bekliyorum süslü (yazar: anonim 1)

27 kasım 2021 23:59

8. anon 3 süslüm sana çok net söyleyeceğim, kule kartı, değnek dörtlüsü ve aşıklar kartı geldi. evet siz bi yıkım yaşamışsınız, bu yıkım sizi çok korkutmuş ama bundan sonra aynı kişi değilsiniz ve artık siz de neyin doğru neyin yanlıs olduğunun farkındasınız. bundan sonra atacağınız adımlar daha bilinçli olacak.

bence bu kişiden kaçmayın, bi şans verin çünkü biraz sizin korkmanız sizi geri çekiyor. :(

28 kasım 2021 00:02

9. A1 süslüm öncelikle bu kişiyle aranızda güzel duygular var onu söyleyebilirim. İki taraf da kendini iyi, huzurlu vs hissediyor bu ilişki iletişim her neyse bu durumun içinde. Duygusal tohumlar ekilmiş diyebilirim. Ama akla yatmayan bazı durumlar var sanırım. Yani duygusallık var ama mantıken bazı engeller var gibi. O kişi size elini tam olarak uzatıp uzatmama konusunda kararsız gibi. Geçmişinde sorunlar yaşamış olabilir ya da hayatının başka alanlarında problemler olabilir bu da ince eleyip sık dokumasına sebep oluyor olabilir. Gelecek içinse çok net bir şey çıkmadı ama enerjiler biraz tıkalı geldi dürüst olmak gerekirse. Yani net olarak olumlu veya olumsuz değil de gidişata göre değişebilir gibi yine de olumsuza daha yakın gibi geldi. Bu ilişki içerisinde gitsem olmuyor kalsam olmuyor evresi yaşanabilir ona dikkat edin derim çünkü esas tıkanıklık orada başlıyor gibi. O aşamada en doğru kararı vermeniz gerekecek sanırım. Ve çok emin olmasam da gündeminde başka biri daha olabilir ya da gelecekte böyle bir durum yaşanabilir.

Süslü zor olmayacaksa bana bir de daha uzun vadede hayatta başarılı olabilecek miyim birkaç kart seçebilir misin?

28 kasım 2021 00:03

10. Suslum cok dogru tespitler yapmissiniz oncelikle tesekkur ederim :) kime sorsam ayni seyleri diyor hahahaha, cildiracagim artik. Bu kisiyle aramizdaki meselenin cozulememesinin sebebi uzak mesafe olmasi maalesef, tum sorunlar bundan kaynaklaniyor :( bi oturtamadik :(

gecmisle alakali tespitleriniz cok hakli, bakalim yasayip gorecegiz gelecegi de. Ikimizin de hayatta nerede oldugu belli degil su an maaleaef  o yuzden cikiyor o tikaniklik hep.

Beni seviyor diyebilir misiniz peki?

Simdi sizin icin bakiyorum tekrar onu yazacagim:

Suslum ben icimden geldigi kadar kart secmeyi seviyorum bu arada, o yuzden su an bes tane sectim,

Degnek onlusu kupa beslisi mahkeme kader carki ve kupa altilisi geldi. Farkindaysaniz hep birbirini izleyen bi sirasi var kartlarin. Uzun vaadede bence sizi cok guzel seyler bekliyor ama kendi kismetinizi biraz kendiniz kapatiyorsunuz gibi. Kendinize fazla yukleniyoesunuz, kendinizi yetersiz goruyorsunuz ve gozunuzun onundeki seyleri kaciriyorsunuz. Lutfen kendinizin farkina varin ve bence yapabileceginiz cogu muhtesem seyi farkedin. Yakin bi gelecekte zorlanacaksiniz biraz ama sanirim hayatiniza romantik olmasa dahi size yardimci olacak birisi dahil olacak yilbasindan sonra, onunla birlikte sizin icin yeni bi donem basliyor olabilir. Bildiginiz gibi tarot kartlari 6 aylik surecyen bahseder bu yuzden ozellikle mart ayindan sonra sizin hayatinizda olumlu bir takim gelismeler sizi sasirtacak sekilde gelecek bence hayatiniza ama oncelikle sizin hedeflerinizi iyi belirlemeniz ve bunu yapabileceginize inanmaniz gerekiyor.

28 kasım 2021 00:10