1.
Konu sadece dekolte değil? Dekolte gitmemek çözüm değil? Anlamıyorum bu kadar basite indirgenmesini ya. A1 in yazdığı gibi inanılmaz sırt ağrısı yaşıyorum, hele regl dönemlerimde önümde iki tane bomba taşıyorum sanki.
Ben de 24 yaşındayım, hamilelik emzirme vs aklımın ucundan geçiremiyorum bu halde yani. İyice buyucek dolcak.
Bi elbise begeniyosun üstünde asiri varos duruyo mesela, küçük memeli arkadaşim giyince kiz prenses oluyo resmen. Nefret ediyorum gerçekten.
Ben de ameliyat olmayı düşünüyorum.
Herkes erkeklerin böyle sevdiğinden falan bahsediyo bi de, seviyolarsa kendileri kullanabilir büyük meme.
2.
Siz delirmişsiniz...kiyafet ucuz duruyorsa kiyafetin kalitesindendir, gercekten kalitelin olan bir elbisede, dekoltenin buyuk memeyi ucuz gosterdigi nerede gorulmus allah askina. Dar kiyafetler giyince ayri bi muazzam gozukur ben bayiliyorum sahsen.
Ha tabi kasdettigim boyuk 95ler 100ler degil guzel buyuklukte dolgun memeler
3.
A5 merak etme delirmedim. Ve evet ucuz duruyor bence kendi fikrim, kime ne
4.
Bu soruyu ben mi açtım diye düşündüm bir an. İlkokulda bile arkadaşlarımın dümdüz memesi varken benim gerçekten çok dikkat çekecek büyüklükte memelerim vardı. Üniversitede bile arkadaşımın telefonunda bu konu hakkında başkasıyla konuşmalarını yakalamıştım :( hayatım boyunca istediğim bikiniyi, tişörtü, elbiseyi giyemedim ve hatta gelinliğimi bile buna göre seçmek zorunda kaldım. beni de kilolu gösteriyor, ağır geliyor, sırtım ağrıyor, sütyen askının baskısıyla omuzlarım düştü, büyük ve ağır diye sarkık daha ne yazayım bilmiyorum ama ben de küçültmeyi düşünüyorum. Sadece bebeğim olduktan sonra bu işlemi yaptırmak istiyorum. süt kanallarına zarar verebiliyor diye okumuştum ama emin de değilim. bir doktorla görüşmekte fayda var. mutlu olacaksan yaptır tabii ki süslü. ben de bu konuda tecrübeli biri ile konuşmayı çok isterim. soruyu takibe alıyorum.
5.
c cup giyiyorum ben de. asiri buyuk sayilmasa bile beni de cok rahatsiz ediyor. yasim 32 ve sutyen giymekten ve yan yattigimda memelerin sikismasindan kaynakli gogus bolgemde kirismalar basladi.
ozellikle yazin kiyafet sikintisi yasiyorum ne giysem fazla dekolte gibi geliyor. bralet vs. giymek hayal benim icin. direkt yatak odasindan cikmis gibi.
keske cok daha genceken kucultturseydim en azindan keyfini cikarirdim. simdi cocuk vs. olunca iyice sarkar diye sonrasini bekliyorum. cocuktan sonra kesin ama kesin kucultturup daha zarif bir meme yaptiririm.
6.
anonin1 süslü deneyimin hakkında biraz bilgi verir misin? kaçtan kaça indiler? şu an dik duruyorlar mı ve en önemlisi de izi kaldı mı? ben de aynı dertten muzdaribim. en kötü tarafı da kamburluk. dik durunca sanki memelerimi karşımdakilerin gözüne sokuyor gibi hissediyorum.