Ala tokel ve Dilek kim butonuyum
hahahah a1 bilmiyorsan salla sıkar burası seni. bende bir görkem karman birde ala tokel takip ettiğim için ikisi dışında bilmiyorum kimseyi
ben dilek kim bilmiyorum. ala tokel'i de takip etmiyorum ama sürekli birileriyle küstüğünü duyuyorum magazinden ya da buradan. biraz alıngan ya da geçimsiz biri mi acaba?
dilek kim bilmiyorum ama ala sürekli birileriyle küsüyor. tek beklediğim küslüğü danlayla olanı küserlerse çekirdeğimi alıp izliycem aksksksk
hakketten siz deyince fark ettim ala herkesle küsüyor. :) ala bence çok değişken. sevgilisine göre şekil değiştiriyor. ilk eşiyle birlikteyken bence hiçte tarzı olmayan gelinlik giymişti, ama daha doğaldı.. ayrıldı böyle azcık süslü olmaya başladı. sonra ahmetle birlikte iyice sporfifleşti. ama baya. ahmetten ayrıldı yine süslü olmaya başladı :) şimdiki sevgilisi sporcu, yine sportif tarza geri dönmüş. herkesin etekler topuklular giydiği etkinliğe sweatshirtle gitmiş. her şeyi aynı anda dengeleyemiyor galiba çünkü hayatını yanındakilere göre değiştiriyor gibi. dilek ala nın yıllardır en yakın arkadaşıydı. ailecek yakınlardı ve ahmetle eve taşınacaklardı, ayrılınca dilek'i oda arkadaşı olarak almıştı. dilek influenver değil sadece ala sayesinde tanınıyor. ben de hiiç sevmiyorum dilek'i çok itici
Soru sahibi bence sen Dileksin ikide bir alanın geçimsizliğini konuşmak için aynı soruyu açıyorsun.
soru sahibi doğalgaz kesintisi sebebiyle üretim durduğu için ve evde sıkılan bir beyaz yaka :( :((
dilekle neden küstüler acaba yağmur cevikte de görmedim hiç ve merak ediyorum.
asıl ala yazındı sanırım veterinerden kafası yamuk bi kedicik sahiplenişti bikaç hafta sonra göremez oldum kediyi, onu da merak ediyorum umarım bişi olmamıştır.
ala bana dengesiz geliyor çevresinde hep başka insanlar var tek kemik kadro arkadaşı dilekti onla da bitirmiş. bi ara ebrar diye bi kızla takılıyodu bi ara mehtap algül kuyruğu olmuştu sonra aslıhan turan'a geçti şimdi en son evinde daha önce hiç birlikte görünmediği kızlarla yemekpartisi vermişti :D neyse çok uzattım ama bu kadar arkadaş sirkulasyonu insanı yorar ya ben yapamazdım asla
ben de sahiplendiği kediyi çok merak ediyorum anonim 8, bilen biri yazarsa çok iyi olur. pisa koymuşlardı sanırım ismini de.
Alanın yeni sevgilisiyle uyumları yok sanki
Foto filan paylaşıyor normalde asla paylaşmayacağını söylemesine rağmen
İlişkisi de ilgi görmüyor sanki eski ilişkileri gibi