Hadi sedefin ne kadar sinsi ve lanet olduğundan bahsedelim ikiyüzlü masum görünen ama sinsi herkese olan sinirimizi sedeften çıkarabiliriz
Ayyy süslü. O dizi ilk başladığında lise 2 veya 3 deydim. O zaman da Ali Rıza'yı sevmiyordum ama sonradan ben de senşn gibi tekrarlarını izledikçe daha da uyuz oldum Ali Rıza'ya. Çok kibirli ve yobaz bir adam. Rakı içmekle modern olunmuyorun karşılığı resmen. Cep telefonuna karşı, kızlarının akşam dışarı çıkmasına karşı. Akşam masaya oturmayacak ona suratını asıyor. Her şeye suratını asıp mutsuz oluyor. Tam hapishane gibi bir ev. Çıldırmamak elde değil
Ay içimi dökçem. Sedef kaşarı gitti oğuza adım necla diye bulaştı, kızları da bulaştırdı. Evlenen adama aşık oldu asla da uzak durmadı mıy mıy mıy kapı eşiklerinde gözetleyip sümüklü sümüklü ağladı kimse eleştirmedi, kimse kınamadı ama ferhunda bi kocasını aldattı evlendi boşandı bakire değil diye itildi kakıldı.
Çünkü sedefin arkasında dağ gibi nehir vardı ferhunde yalnızdı, kimsesizdi gidecek arkasında " hey hey önce kendi oğluna sahip çık" diyecek biri yoktu.
Fikret kırmızı çizgimizdir
500 kişilik dökülen konakta yaşamak istemedi paranı ailene sebil etme dedi diye ferhundeye düşman oldular. Kim ister kocası 4 kardeşe anneye babaya baksın? Kim 8 kişi aynı evde yaşamak ister? Ferhunde dizideki en haklı insandı. Ayrıca ali rıza andavalı kızı tecavüze uğradı resmen tecavüzcüsüyle evlendirdi kızını, leylanın gelinlikle merdivende dururken gözlerindeki çaresizlik " gitme " denilmesini bekleyişi o kadaracı ki. Ne kadarseversenix sevin size tecavüz etmiş biriyle evlenmek istemezsiniz. Kızı zorla oğuza attılar Leyla da arkasında kimsenin durmadığını bildiği için oüuxa yapıştı durdu. Ayrıcaaaaa Necla zengin kocayı bulunca annesinden kardeşlerinden özellikle annesinden utandı bi kovmadığı kaldı leylaysa garibim kapıdan kovuldu bacadan girdi her dertlerine koştu. Evet leyla akıllanmadı leyla hep yanlış tercihler yaptı ama kimse leylaya nevlaya davrandığı gibi davranmadı.
Ay anonim 1süslüm ben bu diziyi ilkokuldayken seyretmiştim daha doğrusu yayınlandığı zamanlar ilkokuldaydım. O zaman sedefin üzerine neden bu kadar gidiyorlar diye düşünüyordum şimdi tekrar izleyince gerçekten ne kadar sinsi biri olduğunu gördüm en masum o en saf en temiz o ama nedense evli bir adamın peşinden koşuyor hala. Camlardan seyrediyor sürekli. Ve ahlak timsali tekin ailesi de sırf ferhundeyi sevmiyorlardı diye sedefin bu hareketlerini görmezden geliyorlardı. Biri youtube da yorum yapmıştı Şevket sedefle evlenseydi ferhundeyi görünce ferhundeyle aldatırdı diye sedefi. Çok doğru bir yorum
Fikret sümaüğü de babası " at" dedi diye nişanı atıp sevdiği insanı dakkasında harcadı. İnsan bi dur baba dinleyelim ben seviyorum der. Babası ne dese tamam olur. Hiç mi kendi fikri düşüncesi isteği olmaz. Hadi babasını ezemedi attı nişanı eee şak diye üç çocuklu dul adama gitmek ne? Baban ona da razı değildi. Kendi paçasını kurtardı resmen.
Ama ferhundenin şu yönünü takdir ettim ben kemdi karakterinden hiç ödün vermedi. Ve o kadar akıllı zeki bir kadındı ki. Şevket banka hesaplarıyla oynadı tefeciden borç aldı sonra ferhundenin parası olduğunu öğrendi ferhunde para vermedi burda sorsak birçoğumuz kocamdır veririm deriz ama şevket akıllı bir adam değil ki ferhunde biliyor sonra o kadar borç üzerine bir de kumar oynadı borç üstüne borç taktı. Ferhunde verseydi parayı hem kötü olacaktı para sakladığı için hem de parasından olacaktı.
Ferhunde o dizideki en normal karakterdi tüm yaşadıklarına rağmen. Ferhundenin çocukluğunu fikret yaşasa escort olurdu. Evde kavga var diye üç çocuklu adama giden kadın ferhundeyi ayıpladı. Oysa ferhundenin tek hatası kocasınj şevket gibi bi salakla aldatması sonrada o şevketle evlenmesi. Mis gibi işi gücü vardı gitti 8 kişinin boğazına bakmak zorunda olan şevketle evlendi. Sonrasında da en güçlü ferhunde durdu. Kim ne derse desn herkes ferhundenin tahatsız olduğu şeylerden rahatsız olur, hayal ettiği şeyleri hayal ederdi.
Peki sümsük tahsinin fikreti daha küçücük bebeği varken pavyon kadınlarıyla aldatması