1. sorunuzun cevabı boyanızın markasında🤪

en az iki kat boyayın izler için, kesmelere dikkat edin, diğer eşyaları ortaya çekip üstüne muşamba örtün. rulo ve fırça alırsınız zaten. bir de sık sık hava alın da zehirlenmeyin süslü :)

4 nisan 2022 13:27

2. boyayabilirsin süslü. kendi odamı ben boyadım ama yakından dikkatli bakınca bazı ufak acemilikler görünmüyor değil. keşke 3.katı da boyasaydım dedim sonradan mesela (beyaza boyadığım için). sonucun böyle olması ihtimali var yani senin için sorun değilse neden olmasın.

4 nisan 2022 13:38

3. Şöyle maviden yeşile geçişli bir renk yap süslü.

4 nisan 2022 13:43

4. Starbucks kadar kusursuz yapabileceksen yap ama bu geçişi süslü.

4 nisan 2022 14:28

5. Aile evinde annemler kampa gittiği bir gün yataktan kalkıp 'odamı boyayacagimmmm' diye badanaya kalkıştım. Ve harika iş çıkarttım. Daha sonra tüm evi bana boyattilar asffgfd (yere boya bile damlatmadan toplam 2 günde koridorlar, 4 oda ve tavanları boyadım. Tavanlar haric 2 kat boyama yaptım.)

Iki sene önce en yakın arkadaşımın odasında triplere girerken kalk odayı değiştirelim havamiz değişsin dedikten bir saat sonra elimizde duvar kağıtlarıyla merdiven tepesindeydik. Vaktiyle bizim salonun bir duvarını bilmem kaç tlye duvar kağıdı kaplayan usta gelsin bizden ders alsın. Harika iş çıkarttık. Duvarları gri-mavi arası bir renge boyadık ve bir duvarına komple kağıt kapladik. Bence bir kadının başaramayacagi iş yok. Yaparsınız hem de ustasından bile güzel yaparsınız. Uygun malzemeler, kaliteli bir boya ve zamanınız varsa hiç tereddüt etmeyin derim

4 nisan 2022 15:00

6. Ev sahibinin yaptığı tadilattan sonra salonun bir kısmını ben boyadım. Düşen tabloların ve rutubetin olduğu yeri. Ev sahibi sallamasyon bir zımparalama yapmıştı. Bu havada kuruması ne kadar sürer bilmiyorum süslü ama yapabilirsin. Yazın 2 günde çok rahat kurumuştu. Ama tavan boyamadım o nasıl olur bilemiyorum.

4 nisan 2022 16:03

7. Ay süslüler hepiniz o kadar tatlısınız ki, çok sağ olun <3 vallahi bu cevap veren grup toplansak her şeyi yaparız asdfgh dediğiniz gibi videoları izledim süslüler, işte kestirme nasıl yapılır vs ben de beyaza boyamak istiyorum, keşke üç kat yapsaydım diyen süslüyü duymak iyi oldu açıkçası. Havaların daha iyi olduğu bir gün bol bol evi havalandırarak girişeceğim bu işe :)

Gibi göndermesi yapan süslülere de çok güldüm asdfyh 20 liraya yapıyordu sanki o usta, aslında onu çağırsam daha karlıyım jdkdlsls

4 nisan 2022 19:49

8. Umarım anonim 2 süslüm, hiç sulandırmayacağım boyayı zaten tavsiye edildiği gibi

5 nisan 2022 02:55

9. Whynot boyayı bilmiyorum süslü ama filli boya marshall gibi boyaların ipek mat boyaları var onlarla çok güzel iş çıkarırsınız. Bilen biri başlangıçta gösterse daha iyi tabi ama şimdi videolar da açıklayıcı yeterince. Bu arada su ile az miktarda inceltme yapmanız ve çok iyi karıştırmanız önemli boyamadan önce

5 nisan 2022 11:11

10. boyarsın süslü. ben 2 senedir parça parça boyuyorum. hatta haftasonunu bekliyorum yatak odamı boyayaycağım. belki salonu da yenilerim hatta geçen seneki renk biraz hayal ettiğim gibi olmadı.

5 nisan 2022 11:32