Hastane yakın zamanda taşınacakmış ve atandığım hastanenin bir kaç semt polikliniği var hangisine verecekler bilmediğim için kesin bir yer söyleyemem ben Ankara geneli araştırdım.
Ama büyük ihtimalle keçiören, etlik gibi yerlerden tutucam.
Daha gidip bakmadım sadece internetten araştırdım istediğim fiyata hep kötü yerler gördüm. Öğrenciyken bile daha iyi yerlerde ve sartlarda kalmıştım :(
Banyosu çok eski süslü ya diğer alanlar iyi ama banyo kısmı kötü olunca beğenmiyorum.
bahçeli falan deseniz neyse, bahsettiğiniz yerlerde kesinlikle bulursunuz. aramaya inanın. keçiören zaten pahalı bir semt değil. etlikte oturan bir arkadaşım da 2000 veriyor 5 yıllık gayet güzel bir eve. 2700 yeterli bir para oralar için
a3 söylediğin seylerin tümünü (eşya depozito vs) ailem karşılayacak. Kira içinde annem bana yazlık yerde ev verdi. Kirayı da oradaki gelirden vericem o yüzden sorun değil bunlar. Sadece istediğim fiyatta eski olmayan ev bulmak amacım.
Taşınacakmış dediğin bölgenin etlik olduğunu düşünüyorum şu anki hastanende buralara yakın olmalı o yüzden Yenimahalle etlik civarı bak derim ya da eryaman batıkent tarafından bakıp metroya ulaş
etlikte 3+1 banyosu yapılı duşakabinli evde 1150 liraya oturuyorum ss 2700 kadar pahalı bir ev var mıdır etlikte onu bilmiyorum swh ama 2000e rahat iyi bir ev bulursun
(link: https://m.soundcloud.com/cankazaz/dj-gok-check-dickman-dikmeycum Dikmen)
Ankara kiralarini bilmiyorum da burada şu fiyata oturuyorum diyenleri ciddiye almayin bence çünkü eski kiraci onlar buldugunuz evler pahali falan olur moraliniz bozulur boş yere.
ben etlikte oturuyorum, bulursunuz buralar (keçiören,etlik) ucuz oluyor. çok net söylüyorum bulursunuz.
o sizin baktıklarınız merkezi yerlerdir. dikmen kızılay gibi yerler hep eski yapı ama merkezi olduğu için pahalı. keçiören taraflarında evler daha yapılı