süslüm bu konuda uzman değilim o yüzden haklı olup olmadığınızı bilemem. ancak tek tavsiyem şu, bu endişenizi sakın ona belli edip özellikle ayşe'yi sorgulayıp durmayın. eşeğin aklında karpuz kabuğu düşürmeyin yani. çaktırmadan kontrol edebilirsiniz tabii ki ya da davranışlarını gözlemleyebilirsiniz.
Süslücüm şu an tatilde olduğunuz için çok fazla boş vaktiniz var da nişanlınıza mı sardınız acaba. Çünkü ortada bi şey varsa o telefon saklanır, soğuk ve samimiyetsiz davranışlar boy gösterir, sizinle ilgilenmez sizi merak etmez. Eve geç gelmeler, hiç bitmeyen toplantılar, eğitimler, konferanslar ve iş yemekleri türeyiverir. İş yerinde henüz çok yeni olduğu için belki de herkesle iyi olmaya çalışıyodur. Bu da onun ortama ayak uydurma ve uyumlu olmaya çalışma girişimleridir bilemeyiz ki. Bu kadar şeffaf ve yolunda giden bi ilişki herkese nasip olmaz. Ben 3 senedir ilişki yaşadığım sevgilimin telefon şifresini bilmiyorum mesela. O söylemedi ben de meraktan çatlasam da coolluğumu bozmamak için sormadım bile. Sadece arada telefonundan, whatsappından açıp bi şeyler gösterir o bile beni rahatlatır mesela. Bu beni gavat yapar mı bilmiyorum ancak şüphelendiğim bi şey olsa sonuna kadar peşinden giderim ben de. Çok sabırlı biri olduğum için net ve şüpheye yer kalmayacak şekilde avcuma düşmesini beklerim. Çünkü ne kadar kusursuz hareket etmeye çalışırsa çalırsın bi yerde illa ki
Açık verir. 1 gün, 1 hafta, 1 yıl sürse bile fark etmez hatta evlendikten sonra bile ortaya çıksa fark etmez. Ayrılmak ya da boşanmak o kadar zor değil
Bu arada alyans takmak ya da bulunduğu ortama girmek de marifet değil. Yapan her şekilde yapar. Yürüyen her şekilde yürür. Çoluk çocuk torun sahibi olsanız bile değişmez bu. Burada kilit konu sadece ve sadece nişanlınız. Çünkü her şey onun izni ve onayıyla olur ya da reddetmesi ve mesafe koymasıyla biter
Sizin bu kadar entrikaya kalbiniz nasıl dayanıyor vallahi anlamıyorum. Ben mi çok düzüm. Benim adam mı alıngan değil bilmiyorum. Ben olsam çoktan bu kızı kıskanıyorum diye değil de seni kıskanıyorum. Şirketteki ayse kim aranızda ne var ne bu konuşmalar açıkla vs demiştim. Teklediginde de hadi bb demistm. Kalbimi hiç böyle sikistiramam valla. İsterse 100 senelik ilişki olsun. Bu arada bir şey hissediyorsanız boş çıkmıyor genelde. Iliskime güvensizlik sizarsa yürümez cinsindense adam mecbur gizli takip yapacaksınız. Mal aptal falan da değilsiniz. Şüphe insanın doğasında var. Arkadaşça konusabilirler. Buna bile şüphe edilebilir. Ben is arkadaşı gereksiz yere smile kullanmış diye bile trip atan kadınım. Konuşma görüşme olsa kafayı yerdim. Arkadassa bile bana diyecek çok yakınız konuşuyoruz vs diye. Bence çok normal sorgulamanız. Erkekler bazen değil çoğu zaman aptal. çoğu aldattığını bile anlamadan aldatmış oluyor. Kendi ilgi göstermiyor mesela ama gösterilen ilgiyi anlamıyor. Kadın ona mesela, aklıma gelen sen oluyorsun zor anımda diyor, adam ona ufacık cevap yazmamış ama iletişimi de kesmemiş. Tamam iyi bir şey adam yürümüyor okey ama kadınla da iletişimin sürmesi tehlikeli. Bence sen herkesi tanı. Niyetini anlarsın belki. Belki tek taraflı ilgidir belki arkadasliktir belki daha yeni olduklarından is amaçlı vs.
Valla bence hiçbir şey yoktur süslü. Hissim çıkar falan demişsin ama seni şöyle rahatlatayım. Ben de sevgilime azıcık bile yakın olan bütün kadınları kıskandım. Çok şükür bir şey çıkmadı. Bu konuda kuruntu yapmanın sebebi onun ekipteki tek kadın olması olmuş. Zaten evli olduğu biliniyor bu adamın. Bir şeyler olsa bile şu anda gizlemeye çalışırdı. Anladığım kadarıyla hayatınızda değişen bir şey de olmamış. Bence rahat olmaya çalışıp çok bariz bir ip ucu olursa onu dikkate almak en mantıklısı.
Kız güzel mi ss ben bunu merak ettim
İyi ki yazmışım buraya. Bunları duymak bi nebze iyi geldi. Aslında içten içe gereksiz bir kıskançlık olduğunun farkındayım ama insan kendine engel olamıyor. Bir seyleri sorgulamak, konusunu acmak da gerçekten hem ozguvensiz bir görüntü çiziyor hem de aklında olmayan Bir şeyi aklına sokmak oluyor. Gerçekten şüpheli bir mesaj bir konu görürsem konuyu açmaktan çekinmem zaten.
Sevgilim yükseleni, güneş, ay, Venüs ne ararsanız ikizler burcu flortoz bir insan. Aslına bakarsanız çok kibar. İyi bir dinleyici. Kadınlara centilmence davranıyor hoşuma da gidiyor bu durum. Kadınlar öküzlere alışmış, kibar davranınca yanlış anlasiliyorum diyor. Mesela o kahve yapma konusu. Anladığım kadarıyla sadece kıza kahve yapmış. Ya da diğer arkadaşları onunla birlikte mutfaktaydi kiz geride kaldı ayıp olmasın diye ona da sordu. Çekingen biri demişti ama ne desem gülüyor (!) demişti cok muhabbete katılmıyor falan femisti.
Kızı dış görünüş olarak beğendiğini düşünmüyorum. Çünkü tüm iş arkadaşlarının fotosunu gösterdi. Bu şöyle biri falan gibi. Aa fena değil demiştim. Yok be bi ton filtre var böyle görünmüyor baya çirkin demişti. Ama mesele hiçbir zaman güzellik olmaz ki. Farklı olması, ona hayranlık duyması bile cezbedebilir. Çünkü sevgilim ilgi odağı olmayı sever, ortamda en çok espri yapan kişi hep o olur. Sanırım bekleyip göreceğiz.
Balayından sonra tüm is arkadaşlarını terasa çağırırız rakı balık yaparız demiştik. O gün gözlemleme şansı bulacağım. Umarim gerginlikten olmadığım biri gibi davranmam :)
O grupla tanışıp bi nabız yoklamak iyi olabilir süslü. Ayrıca toplantı yapmıyoruz deyip 15 dakika görüntülü konuşmak ne demek oluyor bunu bi öğrenin derim. Altından çok mantıklı bi şey de çıkabilir, can sıkacak gerçekler de. Bi de biri sizi (allah korusun) aldattığında hemen soğuk davranır diye bir şey yok. Aksine çaktırmamak için düzeni devam ettirip daha iyi de olabilir. Umarım hiçbir şey çıkmaz ve çok mutlu olursunuz ilişkiniz boyunca. Ama o kadar ikizler konumu bir ürkütmedi değil... Sizin burcunuz ve diğer konumlarınız ne acaba? Venüs özellikle?
Evet sanırım aklıma şüpheyi sokan o görüşmeler oldu suslum. Cunku bazilari 3-4 dk falan mesai 9da başlıyor. 9:50de 5 dk görüşme olmuş mesela. Ya da evden çalıştığı bir gün kız gelmiyor musun yazmış o da evden calisicam vs ordan iş muhabbeti etmişler ama tamamen konularla ilgili. Biraz mentorluk yapmış bizimki, çünkü çok sever bilge gibi takılmayı insanların ondan akıl almasını falan. Öğle yemeklerine hep birlikte çıkıyorlar ama bi keresinde işleri var diye 2si çıkmış. Yani bunlar cok olağan şeyler ben de senelerdir iş hayatindayım ama bi kere iskillendim ya her şeye takılıyorum.
Benim burcum yay yükselen ve venusum oğlak ay burcumsa balık. Hisli olmamın ordan geldiğini söylüyor bu konulara ilgili arkadaşım.
Ss sırf sana cevap vermek için giriş yaptım eşin hangi sektörde? Yani ben büyük bir firmada çalışıyorum ama önceden de ufak bir yerde çalışıyordum, hepsinde de inanılmaz teams zoom görüşmem olmuştur. Sabahın köründe de akşam üzeri de. Çünkü iş bu, ve iş demek sadece iş demek değil selam sabah da demektir. Bazen bir işe bakarken arada sohbet ediyoruz mesela. Mentorluk yaptığın yeni gelen çocuğa mesela nasıl gidiyor alıştın mı diye de bulup konuşuyorum işte. Sabahın köründe buluşup işteki bir problemi de çözüp yetiştirmeye çalıştığımız oluyor. İş yerindeki insanlarla da iyi anlaşmak istiyor insan, sadece işini yap git olmuyor. Valla sen böyle yazınca düşündüm bir iş arkadaşımın eşi böyle düşünse ne alaka derdim. Biz iş çıkışı bira falan da içmeye gidiyoruz ve bu çok normal. Lütfen boşlukta kaldınız diye kendinizi sıkmayın böyle şeylerle, her iş ortamının kendine has dinamikleri var. Eşiniz de çok istediği bir yerde hevesle çalışıyormuş lütfen böyle şeyleri hissettirip hevesini kırmayın aranız bu kadar iyiyken çünkü sizi paranoyak sanabilir