1. Direkt beni anlatmışsın ya birbirimizi gaza mı getirsek dkdk

1 temmuz 2022 16:01

2. Zamanını boşa harcama süslü. Hem de mutlu olmadığından ve biteceğinden emin olmadığın bir ilişki için. Ne kadar beklersen o kadar zor olucak. Kendi psikolojine vereceğiniz zararı düşün, ona vereceğin enerjiyi kendine ver. Kendinle zaman geçir. Şey gibi düşün, bi saattir otobüs beklemişsin, gelmiyo, daha da bekliyorsun çünkü e bu kadar bekledim biraz daha bekleyenim diyosun, gelmicek o otobüs. Beklediğinizle kalcaksınız. Ayrılın gitsin.

1 temmuz 2022 16:01

3. Süslüüüümmm aynısını yaşadım buraya kaç soru açtım gaza gelmek için hiçbir işe yaramadı. 3.5 yıllık ilişkimi 1 ay önce bitirdim ama dayanamadım daha fazla. Onu insan olarak seviyordum ama romantik anlamda hislerim yoktu. Çok anlayışlı bir sevgiliydi ayrılmak için elle tutulur bir nedenim de yoktu. Güvenilirdi, geleceği iyiydi, tipi de iyiydi. Ama olmayınca olmuyor. Ayrılmak istediğim zaman gelip yalvardı resmen 2 kere barıştık öyle. Bu sondu ama. Çok düşündüm. Kimsem yok belki kimseyi bulamıcam ama uzun vadede bu daha iyi ikimiz için de biliyorum.

Sana tavsiye bir kere ayrılmayı düşündüysen ki sen baya düşünmüşsün ayrıl. Emin ol aşk gelecek. Sevmediğin adamla boşuna vakit kaybetme bir sonu yok bunun.

İstediğin zaman soruya yaz konuşalım.

1 temmuz 2022 16:19

4. a4 1 yıl 6 aydır beraberiz.

çok fazla sebep var ama artık kesin karar vermemi sağlayan şey:

ben dün bi kere de sen beni olduğum gibi kabul et, küçük fedakarlıklar yap, ben fedakarlık yapa yapa kendimden ödün vere vere bıktım dedim. yapmazsan yapma napayım zorlayan yok kafa s*ktin dedi. bu laftan sonra ayrılmadığım her saniye için kendime yazıklar olsun sana bu kadar düşmüş olamazsın diyorum. yapamıyorum da. bu yüzden kendimden nefret ediyorum.

1 temmuz 2022 17:22

5. a1 evet bununla ilgili ciddi problemlerim var başıma ne gelirse gelsin yine beraber kalacak kadar mal olmaktan korkuyorum bu iğrenç huyum yüzünden. bir an önce kendime çeki düzen vermeliyim

1 temmuz 2022 17:25

6. Bir anda bıçak gibi keseceksin onunla anıların olan her yere arkadaşlarınla gidip yeni anılar oluşturacaksın İnan bana bir seneye kalmaz öyle bir rahatlayacaksın öyle Özgür hissedeceksin ki daha önce neden ayrılmadım diye kızacaksın kendine

1 temmuz 2022 17:34

7. Ay süslü ben adam iyi biri sanıyordum dallamanın tekiymiş manyak mısın böyle gerizekalı bir insanla olacağına yalnız kal daha iyi zaten. Arkadaş sevgili bulunur zor değil. Hele böyle saygısız erkekler dışarıda bir sürü arkana bakmadan kaççççç

1 temmuz 2022 17:39

8. Aynı durumdaydım ayrılalı 2 hafta oldu çok mutsuzum. Ne yapacağım bilmiyorum. Bir adım atsa her şey düzelecek dese koşa koşa giderim.

1 temmuz 2022 18:04

9. sanırım ayrıldık süslüler. bana yazmıştı napıyosun diye iyi falan dedim sonra dedim ki ben artık uyumlu insanlar olduğumuzu düşünmüyorum. ne alaka ne mesela falan dedi. uzunca konuştum mutlu değilim yürümüyor vs. baya şey söyledim diye en sonunda bir şey demeyecek misin dedim demicem ben senin için şuraya gelecektim bu sözlerinin arkasında dur ona göre yaşa diyecek çok şey var ama bir şey demicem istediğini yap dedi. ben de önceden deseydin dedim. görüldü attı. sanırım ayrıldık yani artık. arada hoşçakal elveda falan filan geçmedi ama konuşmuyoruz şuan. bitti sanırsam.

1 temmuz 2022 21:28

10. Son konuşmanızdan bile anlaşılıyor çocuğun nasıl iletişime kapalı biri olduğu. Boşverin bu ilişkiden neler öğrendiniz bir sonrakinde neler olsun/olmasın istersiniz bunlara odaklanın. Bu tecrübeler bizi gerçek aşka götürecek 💖

2 temmuz 2022 00:47