özellikle sözlükte bunu çok sık görüyorum. 23-25 yaş üni okumak için çok mu geç diyenden tut, biraz altlarda az önce gördüğüm 30 yaşında kuzenim şapka takıyo garip değil mi diyenlerle dolu. buraya özel değil bu insanalr dışarda aramızdalar ve bana çok ilginç geliyor. ben 25 yaşındayım ama böyle düşünmüyorum şuan ikinci üni okumak istesem geç diye düşünmem neden herkes bu fikirlere kapıldı anlayamıyorum. sanırım herşeyi artık çok hızlı yaşıyor, çok hızlı tüketiyoruz başka bi sebep bulamıyorum bu düşüncelere
eskiden ben de öyle zannederdim 31 yaşındayım, senin yaşlarındayken 30ları hayal edemezdim korkardım, yaşlanacağım zannediyordum sjkdhskjsds ama şimdi her anlamda hayatımın en güzel dönemlerindeyim. fiziksel olarak 20lerde kendimi hiç beğenmezken şimdi çok beğeniyorum, yüzümün bile şekli anca oturdu, kemiklerim belirginleşti. elbet herkes yaşlanacak her yaşın ayrı güzelliği vardır zaten. teyze zannedenler bu yaşa gelince anlar. iş, güç, aile, her şey bu yaşlarda oturuyor. bu yaşlarda da her şeyi yapmaya devam ediyoruz, değişen bir şey olmadı hayatımız düzene oturdu daha ne olsun :D
Cahillik ve köylülük belirtisi değişime kapalı insandan korkun her insan her yaşta kendini geliştirir değiştirir zamana ayak uydurur ama bu z kuşağı o kadar cahil ki idrak edemiyor bir de bunun erkek versiyonu ekşi de 30 yaş kadın şöyle diye başlık açarlar.
imalat hatası vakalar çok sözlükte kafayı 30 yaşla bozmuş bozuk genliler hepsi bunlara kafa yormaya değmez.
24 yaşında düzelirler. Gençliklerine veriyorum.
Z kuşağı 1995 ve 2012-2015 yılında doğanlar z kuşağına giriyor. En büyüğü 27 en küçüğü 7 ve 10 çoğu kişi z diyince 17 yaş filan diyor burada da cok gördüm.
37 yaşındayım ve düzenli spor yapan ve kendine çok iyi bakan bir kadınım. genetik olarak da cilt ve yaşlanma konusunda şanslıyım. gayet aklı başında bir insan olarak bana yaşlı diyen - ki yaşlanmaktan zerre korkum yok- olursa ciddi sorunları olduğunu düşünürüm. hele 30'ların başı? böyle bir saçmalık olamaz.
Bu sözlük dışında bu muameleyi yapan görmedim. Benim çevremde 30 üstü olanlar gayet dinç, düzenli spor yapmaktan yorulmayan tipler. Bence bu sözlükteki kesimin büyük bir kısmı düşük sosyo ekonomik tabakadan geliyor. Çevrelerindeki gördüğü insanlar gibi sanıyorlar herkesi, o yüzden teyze diye kendilerince laf sokuyorlar. Zaten iş bitmiş diye düşünmenin erken geç diye zamanı olmaz bence. İnsanın içinde yaşama sevinci varsa asla iş bitmiş diye düşünmüyor. Benim annem emekli olunca jimnastik kursuna başlamıştı. 60 yaşından sonra spagat açmaya başladı. İş bitti diye düşünse ne olurdu? En iyi ihtimal sadece sırt ağrılarım var derdi herhalde
31 yaşındayım ve yeni evliyim. kendimi 25 yaşımdan daha genç,güzel ve seksi hissediyorum. daha doğrusu 31'e nasıl geldim bilmiyorum eğer ömrüm varsa 40'a 45'e nasıl geçerim onu da bilmiyorum. yaş almak böyle bir şey değil birden teyze olmuyorsunuz. şu an hanginiz burcu esmersoy'a, çağla şikel'e teyze diyebilir? Fiziksel olarak genç görünmeden bahsediyorsak az yemek,spor yapmak, bol su içmek, sigara ve alkol tüketmemek ya da minimum seviyede tutmak inanın 45 yaşındayken 30 gibi görünmenizi sağlar. iç dünya zaten bence hep aynı yani enerjik biriyseniz 10 yaşınızda,20 yaşınızda ya da 30 yaşınızda hep öyle olursunuz ama her zaman olgunsanız yaş farketmeden yine olgun hissedersiniz.
kadınlar böyle konuştuğu için erkekler bundan güç buluyor. ekşide "güzelliğiniz 30-35'e kadar max" yazanlar mı dersiniz... kadının kadına benzediği yaş hani.