1. Hiç yapmamaktan iyidir süslü. Ben ek olarak kabak lif kullanıyorum. Haftada iki kez duştayken lifi sabunlayıp alt bacağıma dairesel hareketlerle uyguluyorum süslü. Bayağı azalma yaşadım bende batıklarda. Bir de o plastik tarzı normal lifleri kullammayı bıraktım etkisi yok çünkü. Eski tip örme ya da bambu bebekb banyo lifi kullanabilirsiniz.

15 ağustos 2022 14:42

2. teşekkür ederim süslü örme lif var evde onu kullanayım o zaman fırça dışında

15 ağustos 2022 14:53

3. Kuru fırçalama yaparken eğer güneş ışığında yakalarsan deriden nasıl bir toz kalktığını görürsün, batığa sebep olan şey zaten o ölü deriler. Yani evet kuru fırçalama faydalı. Ama fırçalama bittikten sonra pıt diye açılmıyor o batıklar. Duşa girip kese yapman gerekiyor. Tabi keseye sabun sürmemelisin. Yukarıdaki anonim de yanlış yapıyor. Keseyi duş jeli sürmeden önce yapmalısın. Buharda bekleyebilir ya da hafif sıcak bir suda yıkanabilirsin. Sonra keseye geçersin ve sabırla ovalaman lazım. kesede o pıtır pıtır deriyi yine görmen lazım. Duştan çıkınca da gözenekleri tıkamayacak hafif bir nemlendirici kullanman gerekiyor cilt ihtiyacına göre. Bir de çocukluğundan beri kese yapan biri olarak aslında ben keseyi kuru fırçalamaya tek geçerim. Ama kuru fırçalamanın başka bir sürü faydası olduğu söyleniyor, selülit gibi doku bozuklukları için cart curt.

16 ağustos 2022 03:16

4. a3 kese konusunda haklısın küçüklüğümden beri hamama gidince falan annem şampuan vs sürmezdi cildime kese yapacaksa, önce katı sabunla ovalar ya da sadece sıcak su döker bekletir öyle keselerdi o yüzden çocukluktan kalma alışkanlık ben de en son aşamada liflenmeyi yaparım. ben bi fırça edinip düzenli fırçalayayım, duşta da kese yapıp örme lif kullanayım en iyisi. sadece roaccutane kullandığım için cildime çok yüklenmiyorum o yüzden kese pek yapmıyorum ama nazikçe yapabilirim sanırım

16 ağustos 2022 09:17

5. Ben de roac kullanıyorum ve asla fırçalayamıyırum. Çok acıtıp kanatıyor resmen.

16 ağustos 2022 09:21

6. süslü aslında ilaç bitti çok uzun olmasın diye ayrıntıya girmedim ama daha 1 yıl bile olmadı ve etkileri hala vücudumda o yüzden korkuyorum. bi kez ağda ile derimi soydum o yüzden keseden korkuyorum çok yavaşça yapıyorum, ilaç kullanırken dokunduğum yerim kanıyordu falan o yüzden bi çekincem var :/ ama kuru fırçalama ve keseyi yavaşça nazikçe yaparsam çok kötü olmaz bence sonuçta bitti ilaç. ama sen kullanıyosan sakın risk alıp yapma ben ağdayı risk alıp yaptım derimi yüzdüm, aynı şey olmasa da yine de cilt sonuçta

16 ağustos 2022 10:03