Kadınlara karşı kimler kimler yuva kurdu, aşkı buldu, bir ben bir x bir y bulamadı söylemleri bana komik geliyor.
Daha önce hadise sorusunda da yazmıştım bunu, sana yönelik değil ss.
Aslının her ilişkisini bilmiyorum tek bildiğim murat. Eee murat aldatmadı mı bu kadını? Ondan sonra güveni sarsılmıştır doğal olarak ya da öncesinde de güvenmiyordur bu da üstüne gelmiştir.
Belki de evlenmek istemiyorum kadın. Yani siz kendiniz aşkı bulmak, evlenmek istiyorsunuz diye başkası da bulmak zorunda değil. Herkesi kendiniz gibi düşünerek de bi o bulamadı yazık düşüncesi de epey garip.
somut bir sebebim yok ama ben o kızdan hep sinsi enerjisi alıyorum ya. genelde ilk başta iyi enerji almadığım kişiler de yanıltmaz beni. zaten ilişki geçmişinde de saçma sapan tipler, yamanmaya çalıştığı iş adamları var. özcan deniz'le bile adı çıkmıştı.
Aslı Enver Birkan sokullu ile evliydi ama neden boşandılar bilmiyorum
Bir tek bana samimi geliyormuş anlaşılan :)) bahar candan'la aldatan Murat Boz muydu yaa, unutmuşum o olayı.
Tabii ki kimse yuva kurmak, aşkı bulmak zorunda değil. Bu kadın neden evde kaldı yaaa o kadar da güzel halbuki, diye yazmadım. Az çok evliliğe yakın biri olduğunu bildiğimizden şaşırıyorum. Bir de işte bana böyle sakin bir tip gibi göründüğünden bugün reklamı izlerken neden sorun yaşıyor acaba diye düşündüm bir an. İş adamlarını da unutmuşum gerçekten, yanlış seçimler de olabilir, haklısınız...
A6, ilgilenmediğiniz konulara yorum yapmak zorunda değilsiniz. Neyi konusacağımı size danışmak aklıma gelmedi, kusura bakmayın lütfen. Ayrıca soruya girmeden de ek açıklama kısmında yazıyor soru, neden girmek ihtiyacında hissettiniz anlamadım.
İş adamıyla birlikte olunca yamanmaya mı çalışılıyormuş ne kadar saçma düşünceleriniz var. Sanki Aslı Enver’in parası yok. Flört ettiği yada sevgili olduğu adamların yanlışını, huylarını beğenmediğinde ayrılmak kötü bişey mi ? Sırf evlenmiş olmak için evlensin mi
Birkan sokullu'yu aldattı diye biliyorum.
Boşandıklaeı yıl, 2015'te murat boz ile film(gizlinot: Gösterimi 2016 ocak) çekimleri var.
Ya ekşide ya burda biri uzuun uzun yazmıştı bi ara.
A9 onu hiç bilmiyordum
Sakin, naif, karşındakini önemseyen ve değer veren herkes aski bulamıyor maalesef. Nerden bildiğimi sormayın
Bana çok iyi kalpli ve kibar biriymiş gibi geliyor. ilişkiler biraz şans biraz da insan sarrafı olmayı gerektiriyor. Belki onda bu özellikler yoktur ya da belki de vardır sonuçta bir sürü uzun ilişkisi de oldu bu kadının. Bir ilişkinin başarıyla sonuçlanması illaki evlilik anlamına gelmiyor bence.