1. bir de leke Çıkarıcı konusunu eklemek isterim. Yağ lekesi gibi güçlü lekelerde istediğim verimi alamadığım için kosla vanish sıvı aldım mesela ancak henüz kullanamadım. Bu ürünü de önerir misiniz?

18 ekim 2022 15:09

2. merhaba süslücüm. ben de renklilerde omo beyazlarda ariel kullanıyorum. yumuşatıcı olarak bingo veya yumoş kullanıyordum. ama geçen gün viking markasının du-et diye bir yumuşatıcısını aldım, çok beğendim kokusunu.

sıvı deterjan siyahlarda iyi oluyor. şöyle ki çamaşır çok olunca bazen siyah çamaşırlar da toz deterjan kalıntısı kalabiliyor. indirimde görünce alıyorum.

18 ekim 2022 15:13

3. Çamaşır yıkamak resmen benim için bir tutku ve farklı farklı deterjanlar almaya denemeye bayılırım.

Ben havluları ve beyazları toz deterjanla yıkamayı tercih ediyorum ariel,omo veya abc

Siyahları siyahlar için olan sıvı deterjanla yıkıyorum. Perwoll,bingo,abc markalarından biri

Renkliler için de omo veya abc nin sıvı sık yıkananlarını tercih ediyorum.

Daha hassas olanlar için yine sıvı perwoll hassas

Kışın yün kazakları biriktirip perwoll yünlüler icin olanla yıkıyorum.

Yumuşatıcı bingo veya yumoş indirimde ne denk gelirse onu alırım.

Bingo lovely , manolya

Yumoş lilyum , amber favorilerim.

18 ekim 2022 15:51

4. harikasınız süslüler çok faydalı bilgiler bunlar benim için. Çok teşekkür ederim her birinize

18 ekim 2022 17:07

5. Beyaz, siyah veya renkli farketmeksizin omo renkliler icin olan sivi deterjan. Yumusatici olarak da vernel ve yumos'un 3 veya 5 lt'lik olanlarindan hangisi ucuz ise. Camasirlari da buyuk bir cogunlukla (carsaf, havlu veya ozel yikanmasi gerekenler haric) bir arada atarim ve super kisa yikamada yikarim bir kez giydigim icin. Renkli beyaz diye ayirmiyorum yani 15 dk'lik programda yikayip geciyorum.

18 ekim 2022 17:24

6. Valla ister dinleyin ister dinlemeyin. Bir tisortu, bluzu 1 hafta boyunca giymiyorsaniz, uzerine de yagli ve bir sey dokulmediyse 30-40 derece arasi 15 dk yikama gayet yeterli ki ben 1 kere giyiyorum. Renk konusuna gelirsek bu zamana kadar renk koruyucu mendil ile de mendilsiz de yikadim bu sekilde ve karisan bir renk olmadi. Gunluk camasir icin 1500 tane urun kullanmak istiyorsaniz buyrun tabii.

18 ekim 2022 20:12

7. Diğer süslülerle aynı deterjanları kullanıyorum bingo yumuşatıcı muhteşem kokuyor. Yeni keşfim ise file markette satılan actisoft yumuşatıcı.(ben beyaz renklisini kullanıyorum hipoalerjenik yazıyor üstünde )Buram buram kokusu var ve çok kalıcı. Kesinlikle tavsiye ederim. Çamaşırlar çok kirli değilse kısa programda 800 ya da 1000 devirle(çok kurumasını istersem 1200 devire) yıkıyorum. Ama kirli ve iyi temizlenmesini istediğim kıyafetlerde(40 derecede) nevresimlerde(60 derecede) ön yıkama da yaptırıyorum.

18 ekim 2022 23:53

8. Yeni gelen cevaplar için de çoook teşekkür ederim. Anladığım kadarıyla bingo genel olarak beğeniliyor. Aklımda olmayan bir markaydı iyi bir fikir oldu.

İndirim takip etme konusunda da haklısınız, epey pahalı da ürünler bunlar. Bizim biraz acemiliğimize geldi ilk taşınırken markette gördüğümüz bir omo'yu aldık hala ondan gidiyorduk ama böyle de pahalıya gelecek uzun vadede. Haftada ortalama 5 kere makine çalışıyor çünkü. (siyahlar ve renkliler bazen haftada iki defa, haftada bir beyazlar, bir defa nevresimler ve bir defa da havlular)

file market'i de çok severim oranın yumuşatıcısını kesinlikle deneyeceğim. Zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim

19 ekim 2022 09:17