1. mimik kırışıklığı için retinol öneririm. siyah nokta için aha-bha. gözenek için niacinamide.

rutin şöyle olabilir.

hafta da 2 akşamları retinol

yine haftada 2 aha-bha

diğer kalan günler dinlendirici bakım. nem ve onarım için.

sabahları da niacinamide serum ve güneş kremi.

siyah nokta sorununun boyutuna ve cilt hassasiyetine göre de hafta da maksimum 2 kil maskesi.

30 kasım 2022 16:36

2. süslüler öncelikle çok teşekkürler.

Niacinamide için hangi markayı önerirsiniz?

elimde ordinary retinol ve purest in aha bha kırmızı peelingi var ama düzenli kullanmamıştım.

son olarak c vitamini hakkında ne düşünüyorsunuz ve göz çevresi için bakım önerileriniz var mı?, retinolü sürsem zararı olur mu bilemedim.

30 kasım 2022 17:39

3. aha-bha düzenli kullanımda ciddi farklar gösterdi ben de. elindeki ürün de güzel.

niacinamide olarak revolution niacinamide serum güzeldi.

c vit hakıında üstteki süslüye katılmıyorum. ben düzenli kullanıyorum ancak cilt tipim ve sorunlarım farklı. o yüzden sana önerilerim arasına yazmadım. benim cildim kurudan karmaya dönük mat ve renk eşitsizliği vardı. svr c vitamini kullanıyorum 1 senedir ve gerçekten çok memnunum. cildimi aydınlattı, tek renk olmasını sağladı.

retinol göz çevresine ben elimde kalan şeklinde sürüyorum ama benim cildim hassas değil ve alışığım bu tür ürünlere. göz kremi olarak dermoskin peptit krem hem uygun fiyatlı hem içerik olarak güzel. eğer çok değişik bir göz altı sorunun yoksa nemlenmesi için yeterli gelir.

1 aralık 2022 09:27

4. süslüler tüm cevaplar için teşekkürler dün revolution dan niacinamide aldım, başladım düzenli bir şekilde kullanma hedefim var. son olarak, iki kaşımın ortasında sanki çatık gibi ve nazolabial çizgilenmeler olduğunu fark etmeye başladım. bu rutin buralardaki sorunlar için de etkili olur değil mi?

göz çevresi için de, ince kırışıklıklar ve yorgunluğa bağlı morluklar var süslü. lorealin revitaliftini ve daha önce kiehls avokadolu krem ve midnight recovery eye kullanmıştım açıkçası çok bir fark da görememiştim. önerdiğin ürüne bakacağım teşekkür ederim.

1 aralık 2022 10:17

5. retinol etkilidir süslü. ancak kırışıklık derinleşmiş ise botoks öneririm. benim de aynı yerde vardı. botoks çok güzel açtı.

1 aralık 2022 10:43

6. çok teşekkür ederim süslüler:)

2 aralık 2022 09:54