süslü ne çok düşünmüşsün sal bee :D böyle keyif de alamazsın stresten. ben bazen sevgilime ayy dur bak sana ne giycem diye gidip güzel bişey giyiyorum. bazen eve geliyoruz mesela o hemen ışıkları kısıp mum yakıyor müzik açıyor içecek atıştıracak bir şeyler koyuyor filan. bazen hiçbir şey demeden gidip bişey giyip arkadan sarılıyorum. yani içinizden nasıl gelirse.
müzik olarak da lounge music diye aratabilirsin loş ortama güzel gider.
bu kadar düşünecek ne var süslü cidden :D spotify'dan "arkada çalsın" playlistini açıyorsun, güzel yemekler hazırlayıp mum yakıyorsun, viski yerine şarap açıyorsun sonra hafif çakır olunca laf arasında ben geliyorum deyip geceliğini giyip geliyorsun bitti gitti.
keko gibi viski içme kocanla romantizm demek şarap demektir eğer kocan barney stinson değilse
ay aklıma geldikçe geliyo. yemek hazırlamak yerine şarap tabağı hazırlamak daha mantıklı aslında düşündüm de. pinterest'ten şarap tabağı diye aratıp fikir edinebilirsin. hoparlörden de dediğim çalma listesini aç, güzel bir fransız şarabı alıp için. önerim; chateu londre bordeaux 2019 (müthiş ve içimi kolay, lezzetli bir şaraptır) metro markette satılıyor başka yerde bulamadım bu arada. mum zatren gecenin yıldızı romantizm eşittir mum. sonrasını dediğim gibi yaparsın hem çakırken daha kolay olur.
Şarap sevmiyorum kızlar yaa :d Ay ben çok geriliyorum niyeyse , yazdıklarınızı okuyunca ne kadar saçmaladığımı farkettim :( İş güç o kadar yoğun bi hayatın içine girdik ki başbaşa nasıl vakit geçirilir unuttum ya da üşeniyoruz diyelim, birbirimizi moda sokmamız hareketlendirmemiz lazım eşimle, ama saat 7de işten gelince o bi kanepe de ben bi kanepe de dizi çay moduna geçiyoruz hep yorgunluktan , aynı kanepede bile oturmuyoruz rahat rahat uzanalım diye :/ Bu düzeni değiştirmem lazım artık. Yemek olarak neler hazırlıyorsunuz peki böyle gecelerde?
Anonim 2 çok tatlısın teşekkür ederim dediğin şarabı da bi deneyeyim:) çalma listesinin adı direk arkada çalsın mı? Ay eşim sıkılıp iki dk sonra telefona gömülme kanepeye uzanma moduna geçmez inşallah:d
yemek değil de atıştırmalık daha iyi olur, peynir tabağı, meyve, çikolata, fondü, kuruyemiş.
cuma ctesi pazar akşamları yapabilirsiniz haftaiçi çok yorgun oluyorsanız.
değişik kokteyller veya meze rakı filan da güzel olur.
Yeni kocamla cima eyleyemeceksem ne yapayım o işi ya... kızlar hayata iş için gelmiyorsunuz yaşamak için geliyorsunuz