1. (link: https://tr.mancofficial.com/products/lilith-smoke-gray?_pos=4&_sid=175b82bce&_ss=r&variant=42128456679657 Gri)

(link: https://tr.mancofficial.com/products/lilith-blue-croco?_pos=14&_sid=175b82bce&_ss=r&variant=41475408986345 Mavi)

Özellikle bu renkler arasındayım

18 ocak 2023 00:35

2. Mavi çok cırt bi ton ama grisi güzel

18 ocak 2023 01:04

3. Ben de bu çirkin çantaları kim alıyor diyordum

18 ocak 2023 03:56

4. Bende siyahi var suslu ama duz deri ya da crocodile olan siyah degil parlak yeni cikan. Muhtesem duruyor. Gorundugu kadar kullanissiz degil ayrica .

Ama stokta bulamayinca almistim aklim duz beyaz ve mavi de kaldi . Bulabilsem ilk tercihim beyaz olurdu herseye gidiyor beyaz cantayi da cok fresh buluyorum. Sizin wishlist inizde beyaz yoksa bu renkler arasindan kesinlikle mavi. Canlisi asla cart durmuyor cok dikkat cekici bence favorimdi.

18 ocak 2023 05:02

5. Kesinlikle stokta varsa duz maviden bahsediyorum bu arada attiginizi cok karmakarisik bulmustum.

18 ocak 2023 05:03

6. Tam sosyete pazarlarında 350 tlye pazarlığa açılan orijinalinden grreammm farksız gold platinium delux  replika üretilecek canta modeli.Kadıköy çilek sokakta satılmaya başlanmıştır.göre göre bıkar seneye kullanmazsınız bunları.zaten dolapta beklemekten de yaprak yaprak dökülür

18 ocak 2023 11:08

7. Süslü zaten aman aman bir çanta olduğunu düşünmüyorum. Kendime hediye olarak alacağım sadece. Renk olarak da mantıklı bir şey olsun istediğim için soruyorum fikirleri. Beyazı bi tekrar düşüneyim

18 ocak 2023 13:18

8. Ben de siyah parlak olanı aldım ama daha gelmedi a4 ün yorumunu okuyunca heyecanlandım ya umarım yakından da parlaktır. Bence grisini al süslü maviye göre daha kullanışlı ve güzel.

Bu arada her manc sorusunun altına gelip çok çirkin yazmasanız mı artık beğeniyoruz ki alıyoruz her şeyin çakması var. Mesele orjinal çanta olduğunu bilme hissi çakmalarından bana ne? Ayrıca beğenmeyenler iki çanta linki atın da sizin zevkinizi de bir görelim.

18 ocak 2023 15:08

9. Anonim 6 bayilacaksiniz yakindan cok daha guzel crocodile ve duzden daha guzel bir canta, kaliteli duruyor gule gule kullanin:)

18 ocak 2023 17:35

10. Valla bence de kaliteli olarak geçen çantalardan çok daha şık bir modeli var. Yoksa aynı fiyat bandında beymen veya vakko çanta da alınabilir ama onlarda daha klasik modeller var

18 ocak 2023 18:46