1. Markamama ve kolaymama'dan alıyorum hep, ben memnunum anlattığınız gibi bir şeye şahit olmadım.

5 mart 2023 01:01

2. Yanıtlarınız için teşekkür ederim. Ya bu tarz sitelerde sahte ürün yoktur değil mi? Büyük firmalar sonuçta . Endişelendim, birazcık takıntılı ve deneyimsiz bi kedi anasıyım asdgkl yavrıma düzgün mama alayım

5 mart 2023 01:08

3. Süslü ben 4 yıldır evdeki kedime ve sokaktaki kedilere 1-2 kere dışında petshoptan/veterinerden mama almadım çünkü sizin de söylediğiniz gibi ciddi miktarda fiyat farkı oluyor. Petlebi, markamama gibi sitelerden aldım bir sıkıntı yaşamadım.

5 mart 2023 01:16

4. Bana petlebi çok güvenilir geliyor ama daha ucuz olduğu için son zamanlarda hep petibomdan aldım bir sorun yaşamadım süslü. Piyasadaki en ucuza satan kuzeypazarlamada bile sorun yaşamadım ama sktyi değiştirseler bile nasıl anlayacağız ki vicdanlarına kalmış :( parası önemli değil yeter ki güvenilir olsun diyorsanız petlebi. Petzzshoptan asla almayın sahte ürün satmasalar bile hep bir sorun çıkıyor şikayetlerden anlarsınız tavsiye etmediğim bir burası var. Trendyolda da her satıcı güvenilir değil puanı yüksek olsa bile.

5 mart 2023 01:18

5. Hill's kısırlaştırılmış alacağım. Petlebide 10kg 1500, markamamada 1200. Ama petlebide malt yaş mama hediyesi falan varmış aynı hesaba gelecek sanırım. Size sorunca daha bi içime sindi teşekkür ederimm

5 mart 2023 01:25

6. Mavi reyon, kuzey pazarlama, petlebi, markamama, mamacı teyze, kolay mama. Bunlar benim deneyimlediklerimin bazıları, dahası aklıma gelmiyor. Sanırım 2009'dan beri de kedi maması alıyorum. Bir sefer almıştım veterinersen o da veteriner mamasıydı, orada satılıyordu. Hastalık sebebiyleydi yani. Normalden daha uygun ve temiz olan sayfalar bunlar.

5 mart 2023 01:31

7. Tesekkur ederim suslum bu yazdigim ikisinden alicam yarin. Ya eger gorurseniz ve size zahmet olmazsa marka konusunda da fikrinizi alabilir miyim? Benim minus kisir 3 yasinda. 4.800kg disi.(kilolu ama obez mamasi icin de zayif) N&D onermiyorlar daha kilo yapar diye. Proplan kullaniyorduk o da piyasadan toplandi falan bi guven sarsti.

En mantikli Hills geldi o sebeple. Ya da unique, virbac var ama onu da veterinerden almak gerekiyor. Cevremde de cok kullaban yok.

5 mart 2023 01:41

8. Petburada ve markamama kullanıyoruz. Çok memnunuz hiç sorun yaşamadık. Hills alabilirsiniz süslü. Özel bir sorunu yoksa kedinizin virbac gibi veteriner maması kullanmanıza gerek yok. İçeriği iyi besleyici olsun yeterli. Hills iyi içerikli. Bir kedimize hills kısır tuna balıklı kullanıyoruz diğerinin deri problemi var bu ay hills kitten tuna balıklıdan virbac'a geçtik problemi detaylı anlamak için yani sizinde deri problemi alerji gibi durumlar söz konusu değilse hills alın vet mamasına gerek yok zaten yüksek bütçeli.. hills 10 kg uzun bir süre gidiyor. Gram olarak hesaplayın kaç ay gideceğine bakın skt ona göre alın.

5 mart 2023 02:53

9. Ben mümkün olduğunca taze et içerikli mama tercih ediyorum, mısır, pirinç barındıran değil. Sindirim inanılmaz zorşanıyor. Kakalarından belli oluyor. Ama her kediye her mama elbette olmuyor.

Benim kızlardan biri 4.800 civarı diğeri de 3.5 civarı. 4.800 olan obur, travmalı ve mama tabağında mamanın ortası açılsa beynimi yer :) diğeri kibardır, az öz yer. Kilo almaz pek. Ben sanabelle ve brit care somonlu dönüşümlü kullanıyorum. Kakaları düzenli, tüyleri güzel durumda. Bir sıkıntı da doğurmadı şu ana kadar. Eğer ki kilo problemi yoksa kısır mamasına gerek yok açıkçası. O sebeple ben o konuyu eliyorum.

5 mart 2023 20:46