Kast edilen kız çocuk mu süslü?
Dini açıdan çok bilgim yok ama yorum yapacağım. Baba ve kız çocuk arasında nikah olamayacağı için çocuğun mahrem algısı oluşana kadar altını almada, banyo yaptırmada baba yer alabilir bana göre.
Dini kısmı bir yana koyarsak eğer yine çocukta mahrem algısı oluşana kadar baba paşa paşa çocuğunun altını almada ve banyo yaptırmada yardım edecek çünkü o çocuğu annesi tek başına yapmadı.
El kadar bebeğin altını değiştirirken tahrik olacak adamdan çocuk yapanlar düşünsün. Bu ne ya saçma sapan. Müge anlı da cidden comarice.
Detaylı açıklamadı süslüler bende tam anlayamadığım için size sormak istedim. Bugünku bolum youtubea düşünce soyledigi dakikaları sizle paylaşırım.
Baba var baba var. Benim babam değiştirmiş altımızı. Eşim de değiştirir. Onun harici dede, amca, dayı istemem çocuğumun altını değiştirsin. Ama psikiyatri hastanesinde çalıştırğım dönemde pedofilinin, ensestin erkeklerde daha çok olduğunu gördüm. Hele ki dedenin ki yaşı 60 ın üstündeyse asla istemem altınk değiştirsin. Belli yaştan sonra belli hastalıklardan dolayı karakter değişimi de oluyor. Kız çocuk erkek çocuk da fark etmiyor.
Çocuğun mahremiyet algısı gelişsin diye aslında istemem yani kadın erkek de değil başka bir noktadan baktığında, yani bakıcı varsa evde sürekli bakıcı da değişmemeli belli kişiler ilgilenmeli çocukla, bi komşu teyze, bi bilmemne falan da dokunmamalı çocuğa. Annesi,babası, bakıma yardım eden teyze varsa babaanne varsa onlar.
Cevaplara katılmakla beraber başka bir bakış açıcı da sunmak istiyorum, yani ben öyle bi adamla evlenmem, sen evlenmezsin ama x bir köyün ücra köşesinde ailesi zoru ile sırf parası var diye karakterine bakılmadan kızını bilinmedik bir adamla evlendiren aileler de var. Zaten müge anlının hangi kesime hitap ettiği de belli. Belki oralar için de demiş olabilir. Dediğim gibi ben hastanedeyken kardeşi tarafından tecavüze uğramış bi kadın tanıdım. Kadın şuan 40 küsür yaşında hiç evlenmemiş ve tacize uğradığı abisinin çocuklarına bakıyor onların evine giriyor, çocuklar beni anneleri gibi görüyor diyor. Başka biri babası tarafından eş ilan edilmiş neredeyse annesi öldükten sonra babası onu eş gibi görmüş. Benim gördüklerim bunlar, kim bilir nerelerde bilmediğimiz neler vardır. Babası değiştirmesin çok üstten bir laf ve erkekleri de çok zan altında bırakıyor ve rencide edici de birşey. Ama bazı yerlerde oluyor maalesef
baba çocuğun altını değiştirmesin demek bile ahlaksizca geliyor bize ama konuşmak kolay galiba, açıkçası çocuğunun altını değiştirirken tahrik olacak erkekten çocuk yapmayın bi zahmet gibi konuşmalar fazla bilmiş. Kimse öyle olduğunu bildiği insanlarla evlenmiyor zaten. Ama bazı insanları bazı şeyler maalesef yasandiktan sonra anlıyoruz. Risk almaya gerek yok çok mecbur olmadıkça iki çocuğumun da altını eşim temizlemedi. Normalde yedirir içirir oynatır yatırır. Çocukların bakımını ustlenmediginden değil, boktan tiksindiginden değil. o da söylemedi ben de istemedim. Birlikte banyoya da girerler eğlenmek için alt iç çamaşırları kalır.
A7nin bir lafına da +sonsuz gerçekten. Canımı emanet edecegim insanlar var ama canımı emanet edecegim insanlara çocuğumu emanet etmem zor. Çünkü bu çocuğun bakimi sadece yedirmek içirmek temizlemek değil. Çocuğu dünyaya getirdiyseniz olabildiğince olumsuz durumlardan korumak zorundasınız. Elinizden geldiğince. En azından yaşı küçükken. Yaşayacağı olası bir travma özellikle bu konularda bütün hayatına sebep olabilir.
a8 eşinizi bebeğiniz için bir "risk" olarak görmeniz sizce normal mi? Yermek için sormuyorum bana gerçekten çok tuhaf geldi düşünce tarzınız
Bi zahmet kimse bu tiplerden çocuk yapmasın demedim, carpitmayin. Yapan düşünsün dedim zira evet maalesef böyle adamlar var. Ayrıca çocuklarının altını babalarının hiç degistirmemis olmasıyla övünen biriyle ortak paydada bulusamamak benim için bir onurdur. Bilmiş olarak nitelendirmenizden onur duydum.