Denklik alman gerekiyor süslü. Ben almanya için basvuracağım denkliğe. 200eurodan kapı açıyor ama.
ingilizceniz var ise tesol sınavına girip ingilizce öğretmenliği yapabilirsiniz
Ben ingilizce öğretmeniyim avusturya'da süslü, beanşım bile değil normalde, ufak bir kursa gittim denklik faln da değildi, bu ingilizce programının eğitim stilini öğreten bir kurstu, o kadar. Çok memnunum.
Benim de branşım ingilizce süslü. İngilizcem de ana dilime epey yakın ama bir güvensizlik var nedense beni beğenirler mi vesaire diye. Bir de burada kadroluyum ama bildiğiniz gibi ülke şartlarından memnun olmadığım için bu tür arayışlara girdim. Gittiğiniz kurs hakkında biraz daha bilgi verebilir misiniz acaba? Cevaplar için teşekkür ederim
Ss işe alan yer yolladı beni bu kursa ve öğretme stilini anlatan bir haftalık mini bir kurstu, yani benim gibi öğretmen olmaya bir insan için kolaydıysa gerçekten öğretmen olan bir insanın gözü kapalı gideceği bir şeydi. Buraya ben kendim gitmedim işe girdiğim yer yolladı başlama tarihimden önce. Yani demem o ki denklik falan aranmıyor ingilizce öğretmenliğinde, o açıdan düşünmeyin ve özgüvensizlik etmeyin derim, akıcı aksansız ilgilizcem var sadecr buna güvenerek girdim çok mutluyum.
Siz önce işe kabul aldınız, sonra eğitim mi verdiler süslü? Çok güzelmiş sizin adınıza çok sevindim. Büyük bir şehirde misiniz, geliriniz yetiyor mu peki ev masraflarına vs.
A5 süslüm denklik alınarak olabiliyor tabi her eyalet farklı haziranda hessen için başvuracağım. Bayern tarafı denkligi de kabul etmiyor mesela direkt üniversite okuyacaksın burada diyor. Ss süslüm okul öncesi benim bölümüm.
instagramda kullanıcı adı "gizomore" diye birisi var gizem kurtoğlu. kendisi tesol ile almanyada ingilizce öğretmenliği yapıyor var alanı değil diye biliyorum. düşünen arkadaşlar profilinden bi bakınsın bence
Çok teşekkürler süslüler ben bir bakayım. Sınavlardan hiç korkum yok neyse girerim. Hayat şartlarını iyileştirecekse değerlendirmeli