twitter'da titania tarot. @titania_tarot şeklinde. 2 yıldır ondan solar harita danışmanlığı alıyorum, ben aşırı memnunum.
Ben bir donemler uygur gur'u beğeniyordum ama son zamanlarda yorumlari tutmuyor. Jupiter akademinin yorumlari cok iyi. Danismanlik icin basvurdum ama geri donus olmadi aylardir.
Uygur beyle görüştüm, şubat dedi bana a2, jüpiter akademi fiyat olarak biraz yüksek gelmişti yakın zamana kimseyi bulamadığım için en son yazmıştım kendilerine, iki hafta olacak bana da dönüş yapmadılar...
A1 teşekkürler söylediğin hesaba baktım, bir tane, tek bir tane bile geçmiş tarihli gönderisi uymuyor, binlerce takipçisi olup hiç etkileşimi olmayan bir hesap, son zamanlarda onlarca görmeye başladık böyle.. ben daha güvenilir işini bilen bir kişiyle görüşmek istiyorum
Suslu ben son zamanlarda kadinin adini tam hatirlayamadim ama (gulsan bircanmis.) Onu takip etmeye basladim. Bu zamana kadar hicbir yorumu tutmuyordu ama son zamaarda tutuyor. Takibe aldim. Daha fazla yorumu tutmaya devam ederse duruma gore bakacagim.
Gokyuzunun sembol okuyucusu var bir de cok duzenli bir kadina benziyor ama cok duz ve robot gibi. Dinlemeyi seviyorum ama danismanlik icin dusunmezdim ama belki sen isteyebilirsin.
Süslüm sen direkt dogum haritasi analizi mi yaptirmak istiyorsun yoksa tam hakim degilim ama iliski danismanligi vs tarzi mi?
Şöyle a2, harita analizinden çok yıllık öngörü danışmanlığı istiyorum, olası tarihleri belirtmesi önemli bu yüzden eski gönderilerine dikkat ediyorum tanımadığım isimler olunca, ilişki ve sağlık konularında danışmak istiyorum özellikle (2024 içinde olmam gereken iki ameliyat olabilir biri için şehir bile değiştirebilirim düzgün zamanlara gelsin isterim, ilişki konusu malum:)
Ben de şunu söyleyeyim burda bi soruda önerilen isimlerden su karakuş vardı oldukça eski bir astrolog, ablamın dava süreci için onunla randevulaştılar kasım ayına, onun zaman sorunu yok. ben doğum günümden Önce olsun diye hala arıyorum, herhangi iptal olursa ablamdan önce bana dönecek ama zor tabi. Popüler isimlerin ücreti dışında böyle zaman sorunu da oluyor malesef, o yüzden sağlam öngörü yapan eğitimli biri olursa hemen araştırıp randevu alacağım
ss kesinlikkkkklee soraka diyorum başka da bir şey demiyorum. instagram sorakastroloji, twitter sorakastro. istersen önce incele sonra mail yoluyla iletişime geç yağmur hanım ( kendi ismi ) sadece maille irtibat kuruyor. ben kendisinden iki senedir solar danışmanlık alıyorum nokta atışı. hatta örnek de vericem. ben aralık doğumluyum ekim kasım aylarında geçen sene solar danışmanlığımı almıştım. bir saat sürüyor bu arada zoomdan bakıyor. neyse bana 6-10 mayıs tarihlerini not aldırdı dedi ki harika şeyler yaşıcaksın bu tarihler arasında. para gelir bişey olur artık her neyse ama çok güzel gelişmeler olcak o tarihte dedi. sonra biz yılbaşında erkek arkadaşımla yurtdışı uçak bileti bakıyorduk bayram tatiline denk getirmek için 20 nisan haftasına. bi türlü alamadık hata verdi falan sürekli tarihi değiştiriyoruz uygun gün bulmaya çalışıyoruz neyse 6-10 mayısı almış olduk. bu arada ben bu tarihi unutmuşum çoktan asla aklıma gelip de bilerek aldığım bi tarih değil. neyse biz gittik yurt dışına orda ben evlenme teklifi falan aldım ss :d sıfır şaka. sonradan defterimdeki notlarda gördüm bu tarihi ve şok oldum cidden. diğer verdiği öngörüler de yüzde seksen gerçekleşti diyebilirim. bence bi görüşün yağmur hanımla.