Kuzenimin kınasını yaptık. Arkadaşlarıyla birlikte giriş yapıldı. Ama öyle kaleografili değildi. Çok da güzel giriş oldu. Ortada gelin oldu kenarlarında arkadaşları falan. Ortada gelin oynarak giriş yaptı kenarda arkadaşları yelleyerek giriş oldu. Dümdüz kına yapsan da güzel olur süslü
Eğer oynayacak orayı minikce organize edecek birileri varsa kafi. Kişisel olarak o ekip beni geriyor; değişik değişik giyisiler, direktifler, abilik kubidik danslar. Eski usul kimsenin seni çekiştirmediği onu giy bunu soy şimdi kaçıyoruz, ordan uçuruyoruz, gelinin arkadaşları koşsun çabuk, gibi işlerine girme :)
Ben o kadar cringe buluyorum ki organizasyon olayını. Yani neden insanlar bunu yapıp üstüne bir de para veriyor anlamlandıramıyorum. Neden tanımadığın 4-5 kızla özensiz bir kareografi sunmaya çalışmak? Neden ellerinde yelpaze gelini yelliyorlar? Ya da neden gelini hürrem sultan gibi ortaya oturtup cariye gibi etrafında dönüyorlar akwklelflf mahalle baskısının bize yaptırdığı şeyler çok garip akwkekkf
Yeterince oynayan arkadaşınız varsa gereksiz. Doğru düzgün ortaya çıkıp oynayacak insan yoksa iyi olur.