Pure beauty bb krem bence günlük gayet güzel bir cilt ürünü hem de spf50 bittikçe alirim
sebamed'in tüm cilt bakım ürünleri. seneler önce kullanıyordum fiyatları arttı diye bırakmıştım, yerien ne alırsam alayım ya bir etkisi olmadı ya da sivilce vb yaptı. seneler sonra kös kös yine döndüm çok memnunum
otacının gül suyu serumu. evet kirpikleri öyle dehşet çıkarmıyor ama çok güzel kıvırıp sabitliypr.
(link: https://www.gratis.com/eyeliner/lykd-ink-liner-100-black-p-10854749 lykd eyeliner)
(link: https://www.gratis.com/allik/beaulis-warm-it-krem-allik-246-carmine-p-10793658 beaulis krem allık)
(link: https://www.gratis.com/allik/beaulis-touch-it-toz-allik-528-playful-p-10130893 beaulis toz allık)
(link: https://www.gratis.com/kalem-ruj/beaulis-keep-it-ink-crayon-ruj-321-first-date-p-10208687 beaulis keep it ruj)
(link: https://www.watsons.com.tr/deborah-super-gloss-brown-rose-no-09/p/BP_163144 deborah gloss)
(link: https://www.eveshop.com.tr/make-up-academy/15li-far-paleti-illusionist/ mua far paleti)
(link: https://www.eveshop.com.tr/technic/technic-15li-far-paleti-unconditional/ technic far paleti)
(link: https://www.eveshop.com.tr/golden-rose/false-lashes-mascara/ golden rose maskara)
ilk aklıma gelenleri linkledim bunlar dışında pastel rujlar ve flormar göz kalemleri diyebilirim.