not tutma appi var cok meshur goodnotes olmasi lazim adi. hatta en son goodnotes 6 cikti herkes onu konusuyordu bircok guzel ozellik eklenmis. ihtiyaciniz olan sey o. onu kullanabilmek icin de butcenize gore kasma donma sorunu olmayan istediginiz buyuklukte bir tablet alirsaniz rahat edersiniz. ipad kesinlikle kasma donma yapmaz uzun yillar kullanirsiniz ama fiyati yuksek geliyorsa samsungun tabletleri de seviliyor, yaninda kalemiyle geliyor
youtubeda tablet onerileri diye aratirsaniz teknoloji kanallarinin fiyat ve performans karsilastirmali bir suru farkli marka ve modeli inceledigi videolar oluyor. ihtiyaca ve kullanim sekline gore de siraliyorlar buyuk olcude fikir edinirsiniz. sonra da o videolardan sectiginiz bir tabletin satis sitelerindeki yorumlarina bakarsiniz
Cevabınız ve gösterdiğiniz yoo icin çok çok teşekkür ederim anon 1, çok sağolun ^^ bahsettiğiniz şekilde bı bakayım.
Alacağım madem tam alayım şeklinde bir yaklaşımım var. Az bı bakayım dedim hep iPad gördüm fakat gerçekten de ateş pahası. Ederi mı değil mi emin olamadım pek. Başka başka ürünlere de bakmam gerek. Bahsettiğiniz şekilde karşılaştırma videolarını izlemem iyi olacak sanırım
Ben Samsung Galaxy a7 tab lite kullanıyorum memnunum. a7 modeli daha geniş ekranlı sanıyorum.
su an piyasada hicbir urun eder fiyatinda degil onu da goz onunde bulundurarak seciminizi yapin ss nasil olsa para cebinizden bir kere cikacak
Anon 3 öneriniz için teşekür ederim. Not aldım, bakacağım ^^
Haklısınız anon 4. Ayrıntıda boğulup karar vermedikçe de ürünler eserlerinin çok üstünde zam almaya da devam ediyor maalesef