Gerçek hayatta kuğu gibi olan bir arkadaşım düğünden 1 hafta önce botoks yaptırmıştı aman allahım, gülüyor ama göz kısmı donuk. Baya kötü görünüyordu.
İkincisi bence cilt alt tonuna uygun gelinlik giymemek. Sade gelinlik giymemek.
Makyajın tonu da önemli, yani şeftali rengi ruj her geline yakışmak zorunda değil.
Sürekli koşturmaktan aşırı terlemek. Vücuda sürülen simin terle karışması sonucu yapış yapış gözükmek.
Bronzerli konturlu ve bol highlighterli makyajli, düğünü diye boyandikca boyanan, full yapılı saçlar yapan, çok kabarik prenses model gelinlik giyen gelinlerden bana fenalık geliyor
Kilolu denir mi bilmiyorum, kolları yapısal olarak kalın bedeni de 38-40 arasıdır ama tek sebebin bu olduğunu sanmıyorum sonuçta gayet güzel olan balık etli gelinler de var. Ten makyajı güzel, Tırnakları uzun değil, ayakkabısı normal topuklu, gelinliği çok sade zaten öyle simdir parıltıdır pek sevmez. botoks motoks da yok valla anlamadım cidden.
Saçı ve makyajı kötü yapılmıştır. Bir de kendine uygun gelinlik seçmemiştir. Mesela çoğu gelin kabarık etekli olanları seçiyor. Peki herkese yakışıyor mu? Hayır.
Şimdi düğünden sonra fotoğraflarına tekrar baktım ter mer yok, zaten düğün boyunca da ağzı kulaklarındaydı, genel olarak çok mutlu ve relax görünüyordu. Gelinliği de kabarık değil, yırtmaçlı orta uzunlukta işlemesiz bir model.
sorumu doğru düzgün okuyup anlayamadığın ilk cevabından bile belli olduğu için bu çıkarımın da pek şaşırtmadı a2
Yani kadın anlattıklarınıza göre gayet hoş olmuş. Kusura bakmayın size kendisini beğendiremediyse..
Çok uğraşılmış saç makyaj
Terziliği zayıf vücut yapısına uygun olmayan ucuz dantel tül olan karışık gelinlik
Düğün gerginliği
Yoksa herkese uygun bir gelinlik saç ve makyaj mümkün diye düşünüyorum
Bizim anlayamadığımız şey de o işte. Anlatınca gayet hoş olmuş gibi geliyor ama çıkan sonuç pek de hoş değil. Bunu anlamaya çalışıyoruz.
Normalde çevrem tarafından güzel bulunan, gündelik hayatta bile iltifat alan biriyim. Nikah günümde saçımı doğal kıvırcık haline bırakıp makyajımı da kendim yapmıştım. Herkesten çok fazla övgü aldım çok güzel olmuşsun, melek gibi olmuşsun tarzı. Ama gel gelelim ki düğün günümde bir kişi bile bunu demedi diyemez de zaten çünkü baya çirkin olmuştum shshsh Bunun sebebi kişiden kişiye değişir ama benimkinin nedeni kuaförde hayır diyememe huyum. Makyaj yapan kadın asla bana uymayacak bir makyajı çok güzel oldu diyerek yaptı saçım da aynı şekilde çok kötü oldu. Ancak her alanda kendimi savunan ben kuaförde kötü oldu diyemiyorum maalesef. Bu yüzden de düğün günüm sanırım hayatım boyunca en çirkin olduğum gündü :( Zarif görünmek için herkesin abartıya kaçmadan kendine yakışan bir makyaj yaptırıp saçını da gerekirse önceden prova etmesi lazım.